2
Mayıs
2024
Perşembe
İSTANBUL

Polis kasa hırsızlarını enseledi

Ümraniye'de bir hurdacı içinde bulunan kasayı soymak isteyen 2 kişi, polis tarafından suç üstü yakalandı.

Yüzlerinde maske ile yakayı ele veren zanlılar ifadeleri alınmak üzere karakola götürüldü. Polis tarafından ansızın yakalanan şahıslardan biri kendisini görüntüleyen basın mensuplarının "İçeride ne yapıyordunuz?" sorusuna, "Anneannemi bekliyordum, yaşlı ya ondan" diyerek ilginç bir yanıt verdi. Şahısların kasa hırsızlığı suçundan sabıkaları olduğu öğrenildi.


Edinilen bilgiye göre olay 21.30 sıralarında Yukarı Dudulu, Şerifali Çiftliği Yolu Caddesi, Dergah Sokak üzerinde bulunan hurdacıda meydana geldi. Ümraniye polisi, bir işyerine hırsız girdiği ihbarı üzerine operasyon başlattı. Olay yerine sevk edilen Ümraniye Asayiş Büro Amirliği polisleri, ilk önce içeride bulunan 2 kişiyi tespit etti.

Daha sonra ise hurdacının bürosuna ani bir baskın düzenledi. Baskında içeride kasa ile uğraşan ve maskeli oldukları görülen Muhammet Ağüzüm ile Ali Dalgıç isimli 2 kişi suçüstü yakalandı. Zanlılar içeride ne yaptıklarına ilişkin soruya "Anneannemi bekliyordum, yaşlı ya ondan" diyerek ilginç bir yanıt verdi. Neye uğradıklarını şaşıran iki kafadarın hırsızlık yaptığı mekanda yapılan aramada bir adet ruhsatsız tabanca ve kasa açmalarında kullandıkları malzemeler ele geçirildi.


Öte yandan zanlıların açmayı başardıkları kasanın, dükkan sahibi tarafından birkaç gün önce yapılan bir ödeme nedeniyle boş olduğu kaydedildi.

İha
Yayın Tarihi : 25 Eylül 2007 Salı 02:08:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?