1
Mayıs
2024
Çarşamba
İSTANBUL

Polis kopan parmakları yoldan topladı

Kağıthane'de bir bayan sürücü, motosikletli yeni evli çifte çarptı. Kazada motosiklet sürücüsünün kopan ayak parmaklarını bulmak için herkes seferber oldu. 

Kaza Kağıthane Cendere Yolu üzerinde meydana geldi. Kemerburgaz'da piknik yaptıktan sonra motosikletiyle yola çıkan 2 aylık evli Coşkun ve Meral Ünal çifti, karşı yönden gelen Meral Erdoğan yönetimindeki 34 DU 6135 plakalı otomobille çarpıştı. Bayan sürücü hatalı sollama yaptığı için meydana geldiği iddia edilen kazada, motosiklet sürücüsü Coşkun Ünal ve eşi yaralandı. Çarpmanın etkisiyle yolun iki tarafına savrulan çiftlerin birbirine yardım etmeye çalışması esnasında tam bir aile dramı yaşandı. Yaralı olduğu halde kanlar içinde acı çeken eşinin yanına sürünerek giden Meral Ünal, "Aşkım nasılsın, bir şeyin var mı. İyi misin?" diye feryat etti. Yerde yatan eşine sarılan Meral Ünal, sinir krizleri geçirdi. 

Yaralıların yanına giden otomobil sürücüsü Meral Erdoğan ise sık sık su içerek "Allah'ım ben ne yaptım" diye fenalık geçirdi. İki bayanın olay yerinde attığı çığlıklar birbirine karışırken, vatandaşlar da yerde yatan yaralıya yardım etmeye çalıştı. 

MOTOSİKLET SÜRÜCÜSÜNÜN KOPAN PARMAKLARINI POLİSLER ARADI 

Ayağından yaralanan Coşkun Ünal ve eşi, kaza yerine gelen ambulansla Okmeydanı Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Hastaneye gittikten sonra yaralının sol 2 ayak parmağının koptuğu haberi geldi. Bunun üzerine polis kazanın yaşandığı yerde yaralının kopan ayak parmaklarını bulmak için seferber oldu. Olay yerinde kopan parmakları toplayan polisler ekip otosuna binerek hızla hastaneye gitti.
Otomobil sürücüsü Meral Erdoğan ise gözaltına alınmak isterken fenalık geçirdi. Bir müddet kaldırımda baygın halde bekleyen Erdoğan, ifade vermek üzere karakola götürüldü. Kazada yaralanan Meral Ünal'ın sağlık durumunun iyi olduğu, motosiklet sürücüsünün sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. 

KADINLARA EHLİYET VERİLMESİN 

Kazayı gördüğünü iddia eden bir diğer motosiklet sürücüsü, otomobil sürücüsü kadının hatalı sollama yaptığını belirterek "Motosiklete çarptı. Ben bu aileyi tanıyorum, 2 ay önce evlendiler. Bu arkadaşımızın sonu şimdi ne olacak. Kadın sürücülere lütfen ehliyet verilmesin" diye konuştu.
iha
Yayın Tarihi : 16 Nisan 2007 Pazartesi 15:01:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?