4
Mayıs
2024
Cumartesi
İSTANBUL

Polis kurşunuyla ölmüş

Beyoğlu'nda bir eğlence mekanında çıkan ve sokağa taşan silahlı çatışmda ölen şahıslardan Aziz Şener'in (54), polisin açtığı ateş sonucu seken kurşunla vurulduğu ortaya çıktı.

Tarlabaşı Bulvarı Balo Sokak'taki bir eğlence mekanında Cuma gecesi çıkan çatışmada 2 kişi ölmüş, 2 kişi de yaralanmıştı. Olayla ilgili inceleme sürerken, yaşanan çatışmanın detayları da ortaya çıktı. İddiaya göre, eğlence mekanının ortaklarından Ercan Y., kendine ait hisseleri Abdülbaki K.'ya (30) devredeceğini söyledi. Ancak buna tepki gösteren ortağı Fatih K. ile aralarında tartışma yaşandı. Ortaklar arasındaki anlaşmazlık sürerken, Cuma gecesi Abdülbaki K. eğlence mekanına geldi. Bu sırada ortaklar

arasında yine tartışma yaşandı. Tartışmaya dahil olan Abdülbaki K., silahını çıkartarak ateş etmeye başladı. Karşılıklı silahların çekilmesiyle çatışma çıktı. Sokağa taşan çatışmaya müdahale eden polis, ateş açtı. Seken kurşun, bu sırada yoldan geçmekte olan Aziz Şener'in (54), başına isabet etti. Olayda Şener ile Ali Özmen (20) hayatını kaybederken, Mehmet Salih Oruç, Fatih Kocaoğlu, Mehmet İzzet Kılınç yaralandı. Olayla ilgili soruşturma başlatan polis Abdülbaki K. ile birlikte Serhat A. (55), Adnan K.

(60), Fuat K. (24), Barış Ş.(25), Mehmet C. (33) ve Murat G.'yi (33) gözaltına aldı. Asayiş Şube Müdürlüğü'ndeki işlemleri tamamlanan zanlılar sabah saatlerinde adliyeye sevk edildi.

İHA
Yayın Tarihi : 11 Ocak 2011 Salı 14:14:01
Güncelleme :11 Ocak 2011 Salı 15:23:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?