3
Mayıs
2024
Cuma
İSTANBUL

Polis memurunun sır intiharı

Sultanbeyli İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevli 13 yıllık polis memuru beylik tabancasıyla intihar etti. 2 çocuk babası polis memurunun, araba satın almak için kullandığı banka kredisini geri ödemekte zorlandığı ve son günlerde moralinin bozuk olduğu öne sürüldü.

Alınan bilgiye göre, Sultanbeyli İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevli 13 yıllık polis memuru Kemal Cengiz (36), uzun zamandır hayalini süsleyen arabayı sakın alabilmek için banka kredisi kullandı. 36 ay vadeyle krediyi alan Cengiz, 11 ay boyunca ödemesini yaptı. 1 milyar 159 milyon lira maaş alan Kemal Cengiz'in, son zamanlarda 200 milyon lira ev kirası, çocukları Sedef (2) ve Gamze'nin (4) masraflarını ve bir yandan da kredi borcunu ödemekte zorlandığı ileri sürüldü.

Son günlerde moral bozukluğu yaşadığı öğrenilen polis memuru, Bosna Bulvarı 54 Numara'daki evine dün akşam her zamankinden daha geç gitti. Güzel Cengiz, oturdukları sırada eşinin 'abdest alalım, yarın ne olacağımız belli olmaz' şeklindeki sözleri üzerine korkuya kapıldı. Eşinin hareketlerinden şüphelenen Güzel Cengiz, beylik tabancasını alarak üst komşusuna çıktı. Güzel Cengiz, bir süre sonra eşi Kemal Cengiz'i de yukarıya çağırdı. Bir süre komşularında oturan çift, saat 22.30 sıralarında dolaşmak üzere dışarıya çıktı.

Çocuklarıyla birlikte binanın önüne indikleri sırada tekrar apartmana giren Kemal Cengiz, 'Dolaşmaya çıkıyoruz, yanıma yedek şarjör alayım' diyerek yukarıya çıktı. Durumdan tekrar şüphelenen Güzel Cengiz de eşinin ardından eve çıkmak istedi; fakat tam bu sırada silah sesini duydu. Koşarak eve gelen Güzel Cengiz, eşinin cansız bedeniyle karşılaştı. Kemal Cengiz'in, şakağına sıktığı tek kurşunla intihar ettiği belirlendi.

Şüphelenmesine rağmen eşinin intiharına engel olamayan Güzel Cengiz gözyaşlarına boğuldu. Cengiz'i, komşuları güçlükle sakinleştirdi.

.
Yayın Tarihi : 21 Şubat 2006 Salı 13:40:13
Güncelleme :21 Şubat 2006 Salı 14:56:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?