30
Nisan
2024
Salı
İSTANBUL

Polis okulu öğrencileri zehirlendi

Adile Sadullah Mermerci Polis Meslek Eğitim Okulunda gün boyunca 50 öğrenci gıda zehirlenmesi şüphesiyle hastaneye kaldırıldı.

Edinilen bilgiye göre, Adile Sadullah Mermerci Polis Meslek Eğitim Okulundaki öğrencilerin dün sabah saatlerinde yaptıkları kahvaltının ardından baş dönmesi ve mide ağrılarının başlaması üzerine ilk olarak 25 öğrenci öğlen saatlerinde Sarıyer Devlet Hastanesine kaldırıldı. Sarıyer Gümüşdere köyünde bulunan polis okulundaki öğrenciler yapılan tahlil ve tetkiklerin ardından taburcu edildi.

Daha sonra gece saat 23.45 sıralarında 25 öğrenci daha mide ağrısı ve baş dönmesi şikayetiyle Sarıyer Devlet Hastanesine kaldırıldı. Burada ilk müdahaleleri yapılan öğrenciler, daha sonra hastaneye çağırılan çok sayıda ambulansla Şişli Etfal Eğitim Araştırma, Taksim Eğitim Araştırma, Okmeydanı Eğitim Araştırma ve Kağıthane Devlet Hastanesine sevk edildi. Bir hasta ise hastaneden nakli sırasında sedyeden düşme tehlikesi geçirdi.

Öğrencilerin, gıda zehirlenmesi şüphesiyle hastaneye kaldırıldıkları ve kesin sonucun ise yapılan tahliller sonucunda netlik kazanacağı öğrenildi.

Hürriyet
Yayın Tarihi : 4 Şubat 2009 Çarşamba 10:22:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
bedrettin nusret IP: 78.167.163.xxx Tarih : 4.02.2009 16:43:52

Zehirlenmelerin asıl sebebi okulda bulunan yemek şirketinin yiyeceklerinden kaynaklandığnı tahmin ediyorum