1
Mayıs
2024
Çarşamba
İSTANBUL

Polis operasyonu kaydetti

Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali Müdürü N.T.Y., Belçika'dan getirdikleri 100 bin adet extacy hapı yurda sokmaya çalışan 4 kişilik şebeke liderine yardımcı olduğu gerekçesiyle gözaltına alındığı operasyon polis kamerasına saniye saniye yansıdı. 

N.T.Y uyuşturucunun sahibi olduğu ileri sürülen Ş.U.'ın yurtdışına çıkışını kolaylaştırdığı iddia edildi. Ş.U.'nın da aynı operasyon sonucu Belçika polisi tarafından gözaltına alındığı ve tutuklandığı öğrenildi. TIR'da uyuşturucu maddeyi "Dingo" ve "Üzüm" isimli eğitimli köpekler yakaladı. 

Gözaltına alınarak bugün mahkemeye sevk edilen diğer şebeke elemanları İ.K.'nin uyuşturucu yüklü TIR'ın şoförü olduğu, C.U'nun nakliye ve organizatörlük görevini üstlendiği, Ö.E.'nin malı karşılayıp piyasaya sürdüğü öğrenildi. B.A.K.'nın da durdurulan ancak içinden uyuşturucu madde çıkmayan TIR'ın şoförü olduğu öğrenildi.
Narkotik polisinin operasyonu Belçika Almanya ve Kaçakçılık Organize Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı ile birlikte gerçekleştirildiği belirtildi. TIR'da uyuşturucu maddeyi "Dingo" ve "Üzüm" isimli eğitimli köpeklerin kullanıldığı operasyon saniye saniye polis kamerasına yansıdı.
iha
Yayın Tarihi : 15 Şubat 2007 Perşembe 14:43:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?