7
Mayıs
2024
Salı
İSTANBUL

Polis ve vatandaşın 'yol' kavgası

Şişli Feriköy'de polisle vatandaşlar arasındaki 'yol verme' tartışması kavgaya dönüştü. Polis, olay yerine takviye ekip isterken kavgaya karışan taraf da yakınlarından yardım istedi. Çıkan kargaşadan faydalanan şahıslardan biri minibüsle, diğeri yaya olarak kaçtı.

İddiaya göre, Feriköy'de seyreden polis otosu, aynı istikamette seyreden 34 FY 3541 plakalı minibüsten geçiş izni istedi. Minibüsün, yapılan uyarıya rağmen yol vermemesi üzerine araç durduruldu. Araç sürücüsü ile yanında bulunan arkadaşı polisle konuşurken birden tartışma başladı. Bir süre sonra tartışma karşılıklı kavgaya dönüştü. Karşılıklı itiş kakış yaşanırken olay yerine takviye polis ekibi istedi. Bunun üzerine minibüsteki şahıslar da çevrede oturan yakınlarını arayarak destek istedi.

Olay yerine gelen şahısların yakınları kavgayı ayırmak istese de başarılı olamadı. Bu sırada takviye motorize polis ekipleri de olay yerine ulaştı. Çıkan kargaşadan faydalanan minibüs sürücüsü polislerin müdahalesine rağmen aracına binerek olay yerinden kaçtı. Diğer şahıs da yakınlarının polisle konuştuğu sırada yaya olarak kaçmayı başardı. Kaçan şahısların yakını olduğu öğrenilen yaşlı bir kadın çıkan kavga nedeniyle fenalaşarak baygınlık geçirdi. Yaşlı kadın yoldan geçen bir ticari taksiyle hastaneye kaldırıldı.

Polis ekipleri biri yaya olarak, diğeri ise minibüsle kaçan şahısların yakalanması için çalışma başlattı.

İHA
Yayın Tarihi : 15 Ağustos 2010 Pazar 09:47:05
Güncelleme :15 Ağustos 2010 Pazar 15:23:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mehmet arı IP: 188.59.162.xxx Tarih : 18.08.2010 11:43:10

Bunun gibi şöförlerin ehliyetini alıcan salıcan çayıra bide memura artislik yapıyor