30
Nisan
2024
Salı
İSTANBUL

Polis yayaya çarptı: 1 ölü, 2 yaralı

ESENLER'de yakındaki köprüyü kullanmadan yolun karşısına geçmeye çalışan 25 yaşındaki Ali Katırcı'ya motosikletli polis ekibi çarptı. Kazada Ali Katırcı yaşamını yitirirken, biri ağır, iki polis memuru da yaralandı.

Kaza geceyarısı 0-2 Karayolu Aksaray bağlantı yolu üzerinde meydana geldi. Çalıştığı Esenler Kuru Gıda ve Sebze Hali'ne gitmek için yaya olarak yola çıkan Ali Katırcı, karşıya geçmek için yaklaşık 50 metre ilerdeki köprüyü kullanmak yerine yaya girişine yasak olan karayolunu kullanmak istedi. Koşarak yolun karşısına geçmeye çalışan Ali Katırcı'ya bu sırada Aksaray yönüne giden ve ‘yunus’ diye tabir edilen motorize polis ekibi çarptı.

Kazada, Katırcı olay yerinde yaşamını yitirdi, devrilip yaklaşık yüz metre kadar sürüklenen motosikletteki polis memurları Zeki Hoşgit ve Necati Öğüt ise yaralandı. Yaralı polis memurları olay yerine çağrılan ambulanslarla Vakıf Gureba Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedaviye alınan yaralılardan başına darbe alan Necati Öğüt'ün sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi.

Olay yeri inceleme ekiplerinin çalışma yapmak için kapattığı yolda trafik bir süre emniyet şeridine yönlendirildi.

Kaza sonrası Ali Katırcı'nın cesedi Eyüp Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü.

 

Hürriyet
Yayın Tarihi : 2 Ekim 2009 Cuma 09:23:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?