4
Mayıs
2024
Cumartesi
İSTANBUL

Polise yakalanmamak için yaralandı

Ümraniye'de, çok sayıda suçtan sabıkası bulunan şahıs, polise yakalanmamak için 4. kattan sarkıttığı ipin kopması sonucu yere düşerek ağır şekilde yaralandı. 

Marmaris ve İstanbul'da çok sayıda değişik suçtan sabıkası bulunan Erdal Aslan'ı uzun süredir takip eden Ümraniye polisi, Mustafa Kemal Mahallesi'ndeki baba evinde saklandığı ihbarı üzerine harekete geçti. Erdal Aslan, eve gelen polislerin kendisini yakalayacağını anlayınca, kurtulmak için binanın 4. katından aşağıya ip sarkıtarak kaçmak istedi. Balkondan sarkıttığı ipin kopması sonucu Aslan, 4. kattan yere çakıldı. Bacakları kırılan ve ağır şekilde yaralanan Erdal Aslan, olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırdı. 

Yakınları, Erdal Aslan'ın polisten korktuğu için aşağı atladığını iddia ederken, görgü tanıkları ve mahalle sakinleri ise, Erdal Aslan'ın bir miktar borcu olduğunu ve polisten kaçmak için 4. kattan atlayarak yaralandığını ifade etti. Polis Erdal Aslan'ın kaçmak için balkondan sarkıttığı ipi alarak karakola götürürken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 2 Aralık 2008 Salı 16:47:04
Güncelleme :2 Aralık 2008 Salı 16:50:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?