7
Mayıs
2024
Salı
İSTANBUL

Polisi şok eden kömür

KOKAİNLİ MANGAL KÖMÜRÜ POLİSİ HAYRETE DÜŞÜRDÜ

Ürdünlü ünlü uyuşturucu kaçakçısı M.U. K., İstanbul'da 30 kilo kokainle yakalandı. Florya'da bir villada ele geçirilen uyuşturucuların mangal kömürü içerisine gizlendiği belirlendi. 'Kömürlü Zula' polisi bile hayrete düşürürken yetkililer bu yöntemle ilk kez karşılaştıklarını ifade etti.

İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu madde kaçakçılığı yapan bir şebekeyi yakın takibe aldı. Yapılan tespitlerin ardından harekete geçen ekipler, Florya'da bir villaya baskın düzenledi. Operasyonda 30 kilo kokain maddesi ile birlikte uyuşturucuların mal sahibi olduğu öne sürülen Ürdün uyruklu M.U.K. gözaltına alındı. Şebekenin diğer elemanlarına yönelik Fatih ve Bağcılar'da yapılan operasyonlarda ise 6 kişi ile birlikte 2 kilo esrar maddesi ve 2 adet tabanca ele

geçirildi. Güney Amerika üzerinden yurda sokulan uyuşturucuların (kokain) İstanbul'da torbacılar üzerinden iç piyasaya sürülmek istendiği belirtildi.

2007 yılında Türkiye genelinde toplan 99 kilo kokainin ele geçirildiğini ifade eden yetkililer, son operasyonda ele geçirilen 30 kilo kokain maddesinin bir kere de ele geçirilen en yüksek miktar olduğunu belirttiler.

Emniyet Müdürlüğü'nde susma hakkını kullanan şüpheliler, bugün Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesi'ne sevk edildi.

İHA
Yayın Tarihi : 3 Mayıs 2010 Pazartesi 15:12:02
Güncelleme :3 Mayıs 2010 Pazartesi 19:51:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?