3
Mayıs
2024
Cuma
İSTANBUL

Polisin kredi kartı borcu

Beyoğlu'nda, kredi kartı borcu yüzünden bunalıma giren polis memuru, onlarca kişinin gözü önünde beylik tabancasıyla intihar etti. 

Polisin tabancasından çıkan kurşunlar, yoldan geçen 2 kişinin de yaralanmasına neden oldu. 

Bir süre önce Diyarbakır'dan İstanbul'a tayin olan Fatih İlçe Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme Büro Amirliği'nde görevli polis memuru Metin Pişkin (37), kredi kartı borcu yüzünden bunalıma girdi. Akşam saatlerinde arkadaşlarıyla birlikte İstiklal Caddesi'nde yürüyüşe çıkan Pişkin, bir anda beylik tabancasını çıkararak başına dayadı. 

Pişkin'in intihar girişimini engellemek isteyen arkadaşları eline atıldı. Bu sırada ateş alan tabancadan çıkan kurşunlar kucağında 7 aylık torunu Ekin ve gelini Havva ile yürüyen 48 yaşındaki Halime Yorgun'un baldırını sıyırıp, yine yolda yürüyen 18 yaşındaki Abdullah Müjdeci adlı gencin koluna isabet etti. 

Arkadaşları tarafından bir türlü sakinleştirilemeyen polis memuru Metin Pişkin daha sonra tabancasıyla bir el havaya ateş açtı. Etraftakilerin dağılmasını fırsat bilen Pişkin, başına dayadığı tabancanın tetiğini çekerek İstiklal Caddesi'ndeki kalabalığın korku dolu bakışları arasında intihar etti. Kanlar içinde yere yığılan Pişkin ve diğer yaralılar ambulansla Taksim İlkyardım Hastanesi'ne kaldırıldı. Polis memuru Metin Pişkin tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybederken, Halime Yorgun ve Abdullah Müjdeci ayakta tedavi edildi. 

Pişkin'in yaklaşık 50 bin YTL kredi kartı borcu olduğu ve bu nedenle uzun süredir bunalımda olduğu öğrenildi. Metin Pişkin'in arkadaşları bu yüzden eşiyle de arasının bozuk olduğunu ve bir süredir ayrı yaşadıklarını söyledi.
iha
Yayın Tarihi : 7 Eylül 2006 Perşembe 22:52:30
Güncelleme :8 Eylül 2006 Cuma 15:24:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?