6
Mayıs
2024
Pazertesi
İSTANBUL

Polisten 'Cadillac'lı kumar baskını

BEYKOZ'DA LÜKS VİLLAYA KUMAR BASKINI: 30 GÖZALTI

Yasa dışı kumar ve kumarhanelere yönelik operasyonlarını sıklaştıran İstanbul polisi, Beykoz'da lüks bir villaya geceyarısı düzenlenen baskında 10'u kadın 30 kişiyi gözaltına aldı.

Emniyet kaynaklarına dayanan bilgilere göre, Beykoz Acarkent Sitesi A-15'deki lüks bir villanın kumarhaneye dönüştürülerek kumar oynatıldığı ihbarını alan Gayrettepe Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak ve Kumar Masası Amirliği'ne bağlı ekipler, siteye geceyarısı saat 02.30 sıralarında baskın yaptı. Baskın öncesi Ahlak ve Kumar Masası Amirliği'ne bağlı 1'i kadın 3 polisin, villaya 'işadamı' kılığına girerek "Cadillaca" marka otomobille içeriye sızdığı bildirilirken, kumarhaneye çevrilen villada kumar oynayan 10'u bayan 30 kişinin suçüstü gözaltına alındığı kaydedildi. Gözaltına alınan 30 kişi işlemleri yapılmak üzere Gayrettepe Asayiş Büro Amirliği'ne getirildi. Geceyarısı düzenlenen baskında ayrıca 2 adet rulet masası, 20 bin oyun pulu ve 70 ile 80 deste oyun kağıdına da el konulduğu belirtildi.

Gözaltına alınan şahıslar hakkında "Kabahatler Kanununa Muhalefet"ten işlem yapılacağı öğrenildi.

İstanbul polisi, kent genelinde son altı ayda yasa dışı kumar ve kumarhanelere yönelik çok sayıda mekana benzeri operasyon gerçekleştirmişti.

BEYKOZ'DA LÜKS VİLLAYA KUMAR BASKINI: 30 GÖZALTI
İHA
Yayın Tarihi : 28 Kasım 2010 Pazar 09:54:04
Güncelleme :28 Kasım 2010 Pazar 11:21:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?