1
Mayıs
2024
Çarşamba
İSTANBUL

Polisten kaçarken kaza yaptılar

Ümraniye'de, bir iş merkezine girmek isterken fark edilen 3 kişi ile polis arasında kovalamaca yaşandı. Sadece 300 metre kaçabilen şahıslar, kaçtıkları kamyonetle park halinde duran bir kamyona çarpınca yakalandı.
Kaza, Ümraniye Ihlamur Kuyu Petrol Yolu Caddesi'ndeki İstanbul Çarşısı'nda meydana geldi. Polis, gece iş merkezine girmeye çalışan 2 kişiyi fark etti. Aynı anda polisi gören şahıslar da bulundukları yerden inerek kendilerini bekleyen 34 BEU 31 plakalı kamyonetle kaçmaya başladı. Polis ile hırsız zanlıları arasında kovalamaca başladı. Polisin "dur" ihtarına rağmen şahıslar kaçmaya devam etti. Yaklaşık 300 metre kaçmayı başaran içinde 3 kişinin bulunduğu kamyonet park halindeki 34 ZH 1243 plakalı kamyona arkadan çarptı. Kazada, çarpmanın etkisiyle kamyonette bulunan 3 şüpheli yaralandı.
Şahısları yakalayan polis, olayı polis merkezine bildirerek ambulans istedi. Kamyonet sürücüsü Y.K. ile 12 yaşındaki üvey oğlu S.D. ve S.K. yaralandı. Ambulans içinde polisin "Neden kaçıyordunuz?" sorusuna Y.K., "Alkollü olduğumuz ve ehliyetimiz olmadığı için kaçıyorduk" cevabını verdi. Y.K., iş merkezinden hırsızlık yapmak istedikleri iddiasını da kabul etmedi. Yaralı 3 kişi, Yavuz Sultan Selim Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırıldı.
Olayı haber alan İstanbul Çarşısı yetkilileri ise binaya girilmediğini, olayın sadece teşebbüsle kaldığını söyledi.
iha
Yayın Tarihi : 22 Şubat 2007 Perşembe 15:06:58
Güncelleme :22 Şubat 2007 Perşembe 16:25:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?