8
Mayıs
2024
Çarşamba
İSTANBUL

Porsche ile markete daldı

Beşiktaş'ta lüks bir otomobille benzin istasyonuna girerken fren yerine gaza basan Seda Alkanat, park halindeki bir otomobile çarptı. Kontrolden çıkan otomobil daha sonra istasyonun market camından içeri girdi.

Otomobilde bulunan Seda Alkanat ile arkadaşı Begüm Atılgan, kazayı yaralanmadan atlatırken istasyonda pompacılık yapan Muhammet Cimşir hafif yaralandı.

Olay saat 00:15 sıralarında Barbaros Bulvarı üzerindeki bir akaryakıt istasyonunda meydana geldi. Kullandığı Porcshe otomobille akaryakıt istasyonuna girmek isteyen Seda Alkanat, fren yerine gaza basınca önce benzin alan bir otomobile çarptı. Kontrolden çıkan otomobil ardından istasyonun market camından içeri girdi. Kasaya çarparak duran otomobilden Seda Alkanat ile arkadaşı Begüm Atılgan, burunları bile kanamadan çıktı. Şans eseri markette kimsenin bulunmamasıyla facianın eşinden dönüldü.

Benzin istasyonunda çalışan pompacı Muhammet Cimşir, kazayı hafif yaralı olarak atlattı. Markette maddi hasar meydana geldi. Seda Alkanat ile Begüm Atılgan, tanınmamak için yüzlerini masa örtüsüyle kapatarak polis eşliğinde taksiye bindirilip Beşiktaş Polis Merkezi'ne götürüldü.

...
Yayın Tarihi : 3 Haziran 2012 Pazar 11:21:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?