4
Mayıs
2024
Cumartesi
İSTANBUL

Profesöre silahlı saldırı

Üsküdar'da Altunizade Başkent Üniversitesi Hastanesi'nde görevli Prof. Dr. Mehmet Erkan Özcan, bir hastası tarafından uğradığı silahlı saldırı sonucu yaralandı. Bacağından yaralanan Özcan aynı hastanede tedavi altına alınırken silahlı saldırgan kısa sürede etkisiz hale getirildi.

Alının bilgiye göre olay, Üsküdar'daki Altunizade Başkent Üniversitesi Hastanesi'ndeki bir poliklinikte saat 16.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, hastanede görevli Prof. Dr. Mehmet Erkan Özcan, poliklinikte bir hastası ile bilinmeyen bir nedenle tartıştı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine belindeki tabancasını çeten Hayrettin Korkunç, Özcan'ı bacağından vurdu. Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri, Korkunç'u hastanede suçta kullandığı tabancayla birlikte etkisiz hale getirdi.

Gözaltına alınan şüpheli sorgulanmak üzere Üsküdar İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği'ne götürüldü. Silahlı saldırı sonucu yaralanan ve hayati tehlikesi bulunmadığı öğrenilen Özcan ise aynı hastanede tedavi altına alındı.

Saldırının ardından hastanede kısa süreli panik yaşanırken, olayı gören vatandaşlar olayın bir anda olup bittiğini ve tartışmanın ardından silah kullanıldığını ifade ettiler.

Polis ekipleri, olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

İHA
Yayın Tarihi : 11 Nisan 2011 Pazartesi 19:30:02
Güncelleme :12 Nisan 2011 Salı 01:54:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?