7
Mayıs
2024
Salı
İSTANBUL

Rabia'dan 37 gündür haber yok

(ÖZEL HABER) LİSELİ RABİA'DAN 37 GÜNDÜR HABER ALINAMIYOR

Şişli Harbiye'de lise son sınıf öğrencisi Rabia Koçak'tan 37 gündür haber alamayan ailesi yetkililerden yardım istedi.

Alınan bilgiye göre, İstanbul İMKB Kız Meslek Lisesi son sınıf öğrencisi Rabia Koçak (17), 21 Kasım akşamı yanına birkaç parça eşyasını alarak evden ayrıldı. Genç kızın ailesi, kızlarının geri dönmemesi üzerine polise başvurdu. Ancak 37 gündür süren aramalara rağmen Rabia'dan haber alınamadı. Polisin çalışmaları sürerken, Koçak ailesi de kızlarının resimlerini sokaklara asarak kendi çabalarıyla Rabia'yı aramaya başladı. Baba İhsan Koçak, kızının 37 gün önce birkaç parça eşyasını yanına alarak evden

ayrıldığını belirterek, "Kızımdan bir daha haber alınamadı. Bana birçok ihbar geliyor. 2 defa Ankara'da görüldüğü söylendi. Ama bulamadık. Ben gündüzleri çalışıyorum. Ama sabahları, gelen ihbarları değerlendiriyorum. Beyoğlu'nda ne kadar bar varsa hepsine baktım. Birçok benzer kız ihbarı geliyor ama bulunamadı" şeklinde konuştu.

Yetkililere, "Lütfen kızımı bulun" diye seslenen Koçak, "Herkes 'anne, babası ilgi göstermedi diye kaçtı' zannediyor. Ama bununla alakası yok. Bana ihbar geldiğinde barlara gidiyorum. Barlarda hep 15-16 yaşlarında kızlar var. Parklara gidiyorum, orda da aynı şekilde 15-16 yaşında kızlar var. Yetkililer bu sorunu çözmeli. Kızımı çok özledim. 37 gün bana 37 yıl gibi geldi. Bir an önce kızım bulunsun" dedi.

(ÖZEL HABER) LİSELİ RABİA'DAN 37 GÜNDÜR HABER ALINAMIYOR
(ÖZEL HABER) LİSELİ RABİA'DAN 37 GÜNDÜR HABER ALINAMIYOR
İHA
Yayın Tarihi : 26 Aralık 2010 Pazar 13:05:05
Güncelleme :26 Aralık 2010 Pazar 14:10:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?