6
Mayıs
2024
Pazertesi
İSTANBUL

RE/MAX Kongresi'nde 2 Türk ödül aldı

GAYRİMENKULDE DÜNYA LİDERLERİ TÜRKİYE'DEN

Dünyanın önde gelen gayrimenkul şirketlerinden RE/MAX'in, 78 ülkedeki gayrimenkul profesyonellerini biraraya getirdiği Dünya Kongresi'nde ödül kürsüsünün en üst basamağında iki Türk yer aldı.

Verilen bilgiye göre RE/MAX, 5 kıtadaki satış başarılarını ABD'nin Orlando kentinde gerçekleştirdiği bir Dünya Kongresi ile kutladı. Kongre kapsamında düzenlenen ödül töreninde, dünya çapında 6 bin 700 ofiste görev yapan 94 bin gayrimenkul profesyoneli arasında 2009 yılı performansı ile öne çıkanlar sahne aldı. RE/MAX'in faaliyet gösterdiği 78 ülkenin büyük bölümünden gayrimenkul profesyonellerinin katılımıyla gerçekleştirilen RE/MAX Dünya Kongresi'nde Türk ekibi aldıkları ödüller ile dikkat çekti.

RE/MAX 7 Tepe Brokerı Hasan Can, RE/MAX çatısı altında 2009 yılında gerçekleştirdiği konut satışı ile dünyanın en çok kazanan gayrimenkul profesyoneli olma ünvanını elde etti.

RE/MAX Türkiye ekibine ikinci dünya şampiyonluğu ödülü "Franchise Artışı" kategorisinde geldi. 2009 yılında RE/MAX Türkiye'nin toplam 44 yeni franchise ofis açılmasında en büyük katkıya sahip olan Ayhan Kaya, diğer ülkelerdeki meslektaşlarını geride bırakarak birincilik ödülünü aldı. RE/MAX Türkiye, franchise ofis sayısındaki artış nedeniyle geçen yıl büyümede Avrupa Şampiyonluğu'nu da elde etmişti.

Orlando'daki ödül gecesinde Türkiye'den 6 RE/MAX gayrimenkul profesyoneli daha sahnede ödül gururu yaşadı. RE/MAX Plaza 2 Ofisi'nden Netsi Sadi, RE/MAX sisteminde 7 yıl üzerinde görev yaparak, bu süre içinde gayrimenkul hizmet bedeli toplam geliri 3 milyon doları aşanlara verilen Ömürboyu Başarı (Lifetime Achievement) ödülü almaya hak kazandı. RE/MAX sistemi içinde gayrimenkul hizmet bedeli toplam geliri 1 milyon doları aşanlara verilen Hall of Fame ödülünü ise, aynı zamanda geçen yıl konut satışında dünya 5.'ncisi olan RE/MAX Extra'dan Gökhan Taş ile RE/MAX Yıldız'dan Selma Kılıçcıoğlu aldı. Gökhan Taş ayrıca, Top 10 Individuals ve CHAIRMAN'S ödülünün de sahibi oldu. Yıllık gayrimenkul hizmet bedeli geliri 250 bin ile 500 bin dolar aralığında yer alanların seçildiği Platin Kulüp'e, 2009 performanslarıyla RE/MAX Yıldız'dan Ulvi Kocailik, Nükhet Çetin Alp ve Gamze Pekel katılmaya hak kazandı. Yıllık gayrimenkul hizmet bedeli geliri 100 bin ile 250 bin dolar aralığında olanların alındığı yüzde 100

Kulübü'ne de, RE/MAX Vega 1'den Sibel Vurtok ile Hall of Fame ödülünü de almış olan RE/MAX Yıldız'dan Selma Kılıçcıoğlu girmeye hak kazandı.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Nisan 2010 Pazartesi 15:07:04
Güncelleme :27 Nisan 2010 Salı 01:29:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?