4
Mayıs
2024
Cumartesi
İSTANBUL

Reina'ya silahlı saldırı

Beşiktaş Ortaköy'de bulunan ünlü gece kulübü Reina Eğlence Merkezi, 2 kişinin silahlı saldırısına uğradı. Olayda ölen ya da yaralanan olmazken, saldırganlar polisin ısrarlı takibi sonucu kısa sürede ele geçirildi.

Edinilen bilgilere göre, olay gece saat 02.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, Ortaköy Muallim Naci Caddesi üzerinde bulunan ünlülerin uğrak yeri Reina'nın önüne yaya olarak gelen Gökhan İlhan ve Tarık Ayhan, henüz bilinmeyen bir nedenle gece kulübüne doğru ateş açtı. Eğlence merkezine kurşun yağdıran şüpheliler, Vahit Toprak idaresindeki 34 TJP 17 plakalı ticari taksiye binerek hızla olay yerinden uzaklaştı. Olayda kapının alt bölümü ile giriş kısmı kurşun isabet alırken, saldırıda ölen ya da

yaralanan olmadı. Reina'ya ait güvenlik görevlilerinin durumu polise bildirmesi üzerine Beşiktaş ve Şişli Asayiş Büro ekipleri, ticari taksiyi takibe aldı. Takibe alınan taksi, D-100 Karayolu Haliç Köprü girişinde Şişli İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yakalandı. İlk bilgilere göre alkollü oldukları öne sürülen şahısların, ifadelerini çelişkili olarak verdikleri kaydedildi.

Şahısların, ifadelerinin alınmasının ardından bu sabah adliyeye çıkarılmaları bekleniyor.

İHA
Yayın Tarihi : 23 Mayıs 2011 Pazartesi 12:42:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?