2
Mayıs
2024
Perşembe
İSTANBUL

Restorana 2. kumar baskını

Maltepe' de 1 ay kadar önce bir restoranın teras katında kumarhane olarak işletilen yere baskın düzenleyen polis ekipleri, gelen bir istihbarat sonucu aynı yeri yeniden bastı.

Geçen yapılan baskındaki görüntüleri aratmayan kumarhane baskınında bu kez yaklaşık 25 kişi gözaltına alındı. Edinilen bilgiye göre Maltepe Süreyyapaşa Sahilde bulunan Coccao isimli restorana polis ekipleri tarafından saat 01.30 sırlarında baskın düzenlendi. Daha önce de baskın yapılan Coccao Restaurant'ta yine kumar oynandığı ihbarını alan polis ekipleri, geçen baskında olduğu gibi arka kapıyı kullanarak içeriye girdi.

Baskında kumar oynayan ve çalışan 25 kişi gözaltına alındı. Geçtiğimiz ay da aynı gerekçe ile basılan ve 35 kişinin gözaltına alındığı mekana "Kabahatler Kanunu"na göre işlem yapılacağı ve kesilecek olan para cezasından sonra gözaltına alınan şahısların ifadelerinin ardından serbest bırakılacağı öğrenildi.

Öte yandan gözaltına alınarak polis merkezine götürülmek için ekip otosuna bindirilen şahıslardan birinin elinde deste deste dolar ve Türk Lirası bulunması dikkat çekti.

iha
Yayın Tarihi : 22 Haziran 2007 Cuma 09:39:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?