2
Mayıs
2024
Perşembe
İSTANBUL

Rock'n Coke Özlem Tekin'le sallandı

Rock'n Coke İstanbul 2007'de sahne alan Özlem Tekin, ilginç sahne kostümü ve muhteşem performansı ile Müzik Kasabası'nı salladı.


Hezarfen Havaalanı'nda gerçekleştirilen Rock'n Coke Festivali'nin ikinci ve son gününde yağmur engeline rağmen eğlenmeye devam eden gençler, ana sahnede konser veren Türk Rock Müziği'nin ünlü isimleri ile coştu. Avıd ve 110 gibi rock gruplarının ardından sahne alan Hayko Çepkin, ilginç saç şekli ve kostümüyle dikkat çekti.

Çepkin'den sonra sahneye çıkan ünlü sanatçı Özlem Tekin ise, alanda toplanan binlerce genci kendinden geçirdi. Sarıya boyanmış saçlarını ilginç bir şekle sokan Tekin ve ekibi, sıradışıkostümleriyle de göz doldurdu. Eski ve yeni albümünden söylediği şarkılarla yaklaşık 1 saat sahnede kalan Tekin, yoğun alkış ve tezahüratlar eşliğinde konserine son verdi.

Öte yandan festival alanında, Şebnem Ferah, Tarkan'ın sevgilisi Bilge Öztürk, NTV Haber Spikeri Banu Güven, Mor ve Ötesi'nin solisti Harun Tekin, Janset, oyuncu Beste Bereket ve Kargo'nun solisti Koray Candemir gibi ünlü isimler de yer aldı.

İha
Yayın Tarihi : 3 Eylül 2007 Pazartesi 02:06:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?