2
Mayıs
2024
Perşembe
İSTANBUL

Rus kadınlara gece kulüpleri yasak mı?

İstanbul gece hayatı, bir 'kapıdan çevirme' nedeniyle karıştı. Rusya'daki bir giyim firmasının genel müdür yardımcısı kadın, Türkiye'de iş yaptığı şirketin ortaklarıyla Roxy'e girmek istedi. Ancak kapı görevlisi, 'Rus bayan almıyoruz, paranızı iade edelim' diyerek üçlüyü geri çevirdi. Olayı AKŞAM'a doğrulayan Roxy yetkilileri şu açıklamayı yaptı: Bu tamamen kapı görevlisinin hatası. Grubu mekanımızda ağırlamak ve özür dilemek isteriz.

Vücutlarının % 90'ı açıkta Erkan Kara (Mio Garbo): Rus kadına hiç kimse ve hiçbir mekan ikinci sınıf insan muamelesi yapmıyor. Ama bazen Rus kadınlardan Türk müşteriler rahatsız oluyor. Gelen bayan mekanın huzurunu bozmadığı sürece içeri girebilir. Ama vücudu yüzde 90 açık bir kıyafet giyen bir kadından içerideki müşteri rahatsız oluyor. Kıyafeti kimseyi rahatsız etmeyecekse alırız.

Rus kadın klişesi var İzzet Çapa (Cahide): Belki doğru bir davranış değil ama, maalesef ben de mekanıma Rus kadın almıyorum. Çünkü içerideki müşteri gelen Rus kadına farklı gözle bakabilir. Mekandaki insanların huzuru kaçmasın diye almıyorum. Çünkü Türk insanının gözünde yılların 'Rus kadın' klişesi var.

Millet ayırımı yok ama... Emre Ergani (Blacck): Müşteriyi rahatsız etmeyecek kıyafetteki herkes gelebilir. Millet ayrımı yapmanın doğru olduğuna inanmıyorum. Yarı çıplak bir kadın hangi milletten olursa olsun bizim kapımızdan içeri giremez. Ayrıca çok kalilteli Ruslar da var.

Ayakkabı-çanta belli eder Ali Ünal (Reina): Rusya'da çok zengin ve kaliteli insanlar var. Bizim mekanımızda görevli arkadaşlarımız mekana kimi alacaklarını iyi biliyor. Kaliteli Rus, kolundaki saatten, makyajından, çantasından ve ayakkabısından belli oluyor. Farklı amaçla gelen Rus müşteri kesinlikle mekanımıza giremez. Çok açık kıyafetlileri de içeri almıyoruz.

Özlem UÇAR/Akşam
Yayın Tarihi : 30 Kasım 2006 Perşembe 10:54:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?