3
Mayıs
2024
Cuma
İSTANBUL

Rüyaya inanıp çocuklarını kaybettiler

Fatih’te, çocukları olmayan ve rüyada gördükleri bir kişinin “Çok sevdiğin bir çocuğu umreye getir, çocuğun olacak” dediğini anlatan Bangladeşli komşularının sözüne inanarak kızlarını veren Türk aile, yaklaşık 11 aydır çocuklarını bekliyor

Baba Halil Aksu, çocukları olmayan komşuları Bangladeşli Abdulselam Begüm ile eşi Fatma Begüm’ün, geçen yıl ağustos ayında evlerine gelerek çocuklarının olması için kendilerinden yardım istediğini anlattı.
Aksu, gördükleri rüyadaki bir kişinin kendilerine, “Çok sevdiğin bir çocuğu umreye getir, çocuğun olacak” diyen Bangladeşli komşularının sözüne inandıklarını ve 4 yaşındaki kızı Tuğba’yı bu kişilere verdiklerini ancak bir daha haber aldıklarını ifade etti.

Aile bulundu
Aksu, “Bir ay önce emniyetten aradılar, ‘Çocuğunuz bulundu, en kısa sürede getireceğiz’ dediler ancak hâlâ bir haber yok” diye konuştu. Aksu, yetkililerin Tuğba’yı kaçıran ailenin Bangladeş’te yakalandığını ve ifadelerinde 1200 dolara satın aldıkları Tuğba’nın velayetini üzerlerine aldıklarını söylediklerini belirterek, bu kişilerin küçük Tuğba’ya “Rabia” ismini verdiklerini öğrendiklerini bildirdi.
Aksu, çocuklarının gelmesinin uzaması halinde, Ankara’ya gidip Bangladeş Büyükelçiliği önünde çocuklarının kendilerine teslim edilmesini bekleyeceklerini söyledi.

aa
Yayın Tarihi : 14 Temmuz 2008 Pazartesi 03:15:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?