4
Mayıs
2024
Cumartesi
İSTANBUL

Sabah gazetesi önünde gerginlik

İstanbul Beşiktaş'taki Sabah ve ATV'nin bulunduğu binaya girmek isteyen silahlı bir şahsın çıkardığı olayda 2 kişi yaralandı.

Olay, Barbaros Bulvarı üzerinde saat 22.00 sıralarında Sabah-ATV binası önünde meydana geldi. Uyuşturucu bağımlısı olduğu öne sürülen M.E.D (79), elindeki silahla cadde üzerinde bir taksiciyi durdurdu ve aracın içindeki 2 yolcunun inmesini istedi. M.E.D., gasp etmek istediği 34 TFP 68 plakalı taksinin şöförü Erdoğan Çakır (45) kaçmak isteyince, şahsın ardından silahla ateş açtı.

Olayda Çakır, sol kalçası ve beline isabet eden 2 kurşunla yaralandı. Çevreye gelişi güzel ateş etmeyi sürdüren saldırgan, cadde üzerinde hareket halinde olan bazı araçlara da zarar verdi. Bu sürücülerden 34 TA 7970 plakalı aracın sürücüsü Cumhur Karaaslan'da (32) eline isabet eden kurşunla hafif şekilde yaralandı. Yaralı sürücü olay yerinden aracıyla kaçtı ve polise başvurdu. Yaralılar daha sonra hastaneye sevk edildi.

Olayın hemen ardından gözaltına alınan M.E.D., polis merkezine götürülmek istenirken, polis aracının camlarını kırdı. Sağlık kontorülünden geçirilen saldırganın sabıka kaydının bulunduğu belirtildi. Yetkililer aynı kişinin 2006 yılında Kadıköy'de havaya ateş açmak suçundan hakkında işlem yapıldığını, ayrıca 6 kez uyuşturucu madde kullanımı nedeniyle çeşitli hastanelerde tedavi gördüğünü belirtti.

iha
Yayın Tarihi : 11 Kasım 2008 Salı 11:29:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?