30
Nisan
2024
Salı
İSTANBUL

Sabancı çalışanlarından sergi

"Sabancı Çalışanları Fotoğraf Topluluğu" ilk sergisini Sabancı Center'da açtı.

Sabancı Topluluğu'nda yer alan 28 farklı şirketin çalışanları tarafından çekilen 42 fotoğrafın yer aldığı sergiyi Sabancı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Güler Sabancı ve Sabancı Holding CEO'su Ahmet Dördüncü de ziyaret etti.

Sabancı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Güler Sabancı, yaptığı incelemenin ardından, "Bu fotoğraf sergisi, Sabancı çalışanlarının sadece iş yaşamlarındaki başarıyla değil, sosyal yanları ve ilgi alanlarıyla da farklarını ortaya koyduklarının bir kanıtı. İnanıyorum ki, bu sergi diğer çalışanlarımıza da ilham verecektir. Sabancı Çalışanları Fotoğraf Topluluğu üyelerini hepsi birbirinden değerli eserleri için tebrik ediyorum" dedi.

9 Ocak- 9 Mart tarihleri arasında açık kalacak sergi, Sabancı Center'ın ardından diğer şirket ve fabrikalarda da çalışanların beğenisine sunulacak."Sabancı Çalışanları Fotoğraf Topluluğu" 2008 yılı başından bu yana 250 üyesi ile çalışmalarını sürdürüyor.

Topluluk üyeleri, fotoğraf sanatçısı Ali İhsan Gökçen danışmanlığında düzenlenen seminerlerle fotoğraf konusundaki bilgi birikimlerini güçlendirirken, düzenlenen gezilerle de uygulama yapma şansına sahip oluyor. Topluluğun 2009 planları arasında Photoshop eğitimi de yer alıyor.

İHA
Yayın Tarihi : 14 Şubat 2009 Cumartesi 17:00:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?