4
Mayıs
2024
Cumartesi
İSTANBUL

Sadettin Bey'den sigara uyarısı

Avrupa Yakası adlı dizide, dergi patronu Sadettin Bey tiplemesiyle seyircilerin beğenisini kazanan oyuncu Yıldırım Öcek, bacağındaki damarların tıkandığı için, bir By-Pass ameliyatı geçirdi. 

Bahçelievler JFK Hastanesi'nde başarılı bir operasyonla sağ bacağındaki damarlar değiştirilen Öcek, 3 sene önce bıraktığı sigaranın zararlarını halen yaşadığını ifade etti. 

Ameliyattan çıktıktan sonra İHA'ya özel açıklamalar yapan ünlü oyuncu, gençlere seslendi ve "sigara yasağını da fırsat bilerek bu zararlı alışkanlıktan kurtulun" çağrısı yaptı. Uzun yıllar sigara içtiğini ve nefes darlığıyla beraber bacaklarındaki damarların da tıkanmasıyla yürüme güçlüğü çektiğini kaydeden Yıldırım Öcek, "Ayağımdaki rahatsızlık için doktorlarımla görüştüm. Ameliyat kararı verilince dizinin de tatile girmesini fırsat bilerek hastaneye yattım. Şu anda kendimi çok iyi hissediyorum, bir an önce iyileşip oyunculuğa dönmek istiyorum" dedi. Önce Nejat Uygur, daha sonra da ünlü oyuncunun oğuları Süheyl ve Behzat Uygur kardeşlerle sahne aldığını ve tiyatroyu çok özlediğini belirten Öcek, önümüzdeki sezon için diziye devam edip etmeyeceğine yapımcıların karar vereceğini söylerken, tekrar tiyatroya dönme sinyali verdi.

.
Yayın Tarihi : 13 Haziran 2008 Cuma 11:11:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?