30
Nisan
2024
Salı
İSTANBUL

Sağanağa rağmen yola devam!

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Erhan Erol, sağanak yağışa rağmen esnaf ziyaretlerini sürdürdü.

AK Parti olarak kimseyle kavgaları olamayacağını belirten Erol, "Zaten vaktimiz de yok. Bizim taviz veremeyeceğimiz tek bir hedefimiz var; o da milletimize hizmet etmek'' dedi.

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı ve AK Parti adayı Erhan Erol, Devlet Bakanı Egemen Bağış ile birlikte ilk olarak Teşkilat Değerlendirme Toplantısı'na katıldı.

Toplantıda konuşan Bakan Bağış, AK Parti'nin gönüllerde taht kurmuş bir parti olduğunu, en büyük gücünü ise dinamik, uyumlu ve çalışkan teşkilatından aldığını söyledi. İlçede son beş yılda büyük bir değişime imza atan Başkan Erhan Erol'u kutladığını belirten Bağış, "Sizlerden bu seçimde vatandaşlarla aynı bütünlük içinde bir rekora imza atmanızı bekliyorum" diye konuştu.

Erol da, beş yıl boyunca sevdalı oldukları Gaziosmanpaşa'nın gelişmiş ilçeler ligine çıkarılması için önemli adımlar attıklarına dikkat çekerek, "Bu beş yılda aşkla, heyecanla yaptıklarımız gelecekte yapacaklarımızın da teminatıdır. Yeni dönem için bütün AK projelerimiz hazır. Vatandaşlarımızın gönlünde yeniden taht kurmaya geliyoruz. Beş yıldır sırça köşklerinde oturup ilçeleri için herhangi bir adım atmayıp, hiçbir proje üretemeyenler, şimdi seçim vakti geldi bol keseden vaatler dağıtıyorlar. Israrla altını çizerek söylemek istiyorum; bizim AK Parti olarak kimseyle kavgamız olamaz. Zaten vaktimiz de yok. Bizim tek bir hedefimiz var; o da milletimize hizmet etmek'' şeklinde konuştu.

Erol, daha sonra AK Parti İlçe Başkanı İsmail Ergüneş ve partililerle birlikte sağanak yağışa rağmen programını aksatmayıp esnafı ziyaret etti. Karlıtepe Dörtyol Camii'nden başlayan ziyaretler, Yıldıztabya ile devam etti. Vatandaşlara ve esnafa karanfil dağıtan Erol, coşkulu tezahüratlarla karşılandı. Küçükköy Güvercin Sevenler Derneği'ni de ziyaret eden Erol, katıldığı Diyarbakır Hani Derneği'nin yemeğinde vatandaşlarla biraraya geldi. Daha sonra Gençlik Kolları'nın "Ben Başkan Olsaydım" isimli toplantısına katılan Erol, burada gençlerle buluştu.

İHA
Yayın Tarihi : 8 Mart 2009 Pazar 13:19:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?