7
Mayıs
2024
Salı
İSTANBUL

Sağlık alanında Büyükşehir, ilçe belediyeleri işbirliği

İstanbul Büyükşehir Belediyesi; yakında kanunlaşacak olan Yerel Yönetimler Yasa Tasarısı’na hazırlık çalışmalarını, sağlık konusunda ilçe belediyeleri ile işbirliği alanında da sürdürüyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sağlık Daire Başkanlığı, sağlık konusunda ilçe belediyeleri ile işbirliği yapmak amacıyla Saraçhane Belediye Sarayı’nda bir değerlendirme toplantısı düzenledi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sağlık Daire Başkanı Dr. Mustafa Güveli ile Sağlık İşleri Müdürü Dr. Hikmet Bayram ve Acil Yardım ve Cankurtarma Müdürü Dr. Mehmet Yıldırım’ın ev sahipliği yaptığı toplantıya, Küçükçekmece, Şile, Ümraniye, Tuzla, Beykoz, Zeytinburnu, Büyükçekmece, Übküdar, Bayrampaşa Belediyelerinin sağlıktan sorumlu başkan yardımcıları ve sağlık işleri müdürleri katıldı.

Toplantıda; kanunlaşacak olan Yerel Yönetimler Yasa tasarısı doğrultusunda ilaçlama hizmetleri başta olmak üzere belediyelerin sağlıkla ilgili çalışmaları, ilçe belediye başkanlıklarının Büyükşehir Belediye Başkanlığı’ndan talepleri ve ortaklaşa yürütülebilecek çalışmalar ele alındı.

Kenthaber
Yayın Tarihi : 19 Eylül 2004 Pazar 16:49:47
Güncelleme :19 Eylül 2004 Pazar 16:53:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?