7
Mayıs
2024
Salı
İSTANBUL

Sağlık memuruna tek kurşun

Arkadaşıyla alkol alan sağlık memuru, çalıştığı hastanenin lojmanı önünde tartıştığı arkadaşı tarafından, attığı tokata karşılık öldürüldü.

Kadıköy Acıbadem Hastanesi'nde sağlık memuru olarak çalışan 23 yaşındaki Serkan Bingül, kaldığı lojmanın önünde iki arkadaşı ile alkol alırken, tartışıp tokat attığı kişi tarafından tabancayla göğsünden vurularak öldürüldü.

Bir yıl önce hastanede işe başlayan ve Acıbadem Tekin Sokak 29 Numara'daki hastane lojmanında kalan Serkan Bingül, iddialara göre, akşam saatlerinde 2 arkadaşı ile lojmanın önünde alkol almaya başladı. Saat 01.00 sıralarında içerisinde 3 ya da 4 kişinin bulunduğu plakası alınamayan bir otomobil, alkol alan 3 arkadaşın yanında durdu. İki grup arasında çıkan tartışma kısa sürede büyüdü. Bu sırasında Serkan Bingül, karşı gruptaki bir kişiye tokat attı. Tokat attığı kişi de belindeki tabancayı çıkararak Serkan Bingül'ün göğsüne tek el ateş etti. Saldırgan ve yanındakiler olaydan hemen sonra geldikleri otomobille kaçtı.

YAKLAŞIK 20 METRE YÜRÜDÜ

Bir görgü tanığının ifadesine göre, Serkan Bingül, vurulduğu anda hızlı adımlarla 20 metre yürüdükten sonra yere düştü. Arkadaşları tarafından olay yerine yaklaşık 250 metre mesafedeki, çalıştığı hastaneye kaldırılan Serkan Bingül, kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Müdahaleyi yapan doktor, Serkan Bingül'ün hastaneye geldiğinde nabzının atmadığını, yapılan kalp masajı ve uygulanan şok tedavisine rağmen hayata döndürülemediğini söyledi.

Polis, görgü tanıklarının ifadesi doğrultusunda Serkan Bingül'ü öldüren kişi ile yanındakileri yakalamak için çalışma başlattı. İfadeleri için gözaltına alınan Serkan Bingül'ün arkadaşlarının ise saldırganları tanımadıklarını söyledikleri belirtildi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

İHA
Yayın Tarihi : 6 Temmuz 2010 Salı 18:43:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?