6
Mayıs
2024
Pazertesi
İSTANBUL

Sağlık ocağında inanılmaz taciz

Maltepe'de bir sağlık ocağında spastik engelli 20 yaşındaki bir kızı "doktorum" diyerek kandırıp, ardından taciz ettiği ileri sürülen bir şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Olay, geçtiğimiz salı günü saat 15.00 sıralarında Maltepe'deki Fındıklı Sağlık Ocağı'nda meydan geldi. İddiaya göre, 20 yaşındaki spastik engelli İ.A, babaannesi M.A ile birlikte Fındıklı Sağlık Ocağı'na geldi. Babaannesi muayene için doktorun odasına girince yalnız kalan İ.A'nın yanına yaklaşan K.D, iddiaya göre 'seni muayene edeyim' diyerek genç kızı sağlık ocağının üst katındaki yemekhane bölümüne çıkardı. Genç kızın elbiselerini çıkarıp taciz eden zanlı ardından sağlık ocağından ayrıldı.

Bu sırada doktorun odasından çıkıp torununu aramaya başlayan babaanne, İ.A'yı yarı çıplak vaziyette yemekhanede buldu. Yaşanan olay sağlık ocağında görevli doktor ve hemşireleri şok etti. İ.A'nın anlattıklarından torununun tacize uğradığını anlayan babaanne durumu hemen polise bildirdi. Taciz olayını soruşturan polis, sağlık ocağı çevresinde yaptığı araştırmada, bir esnafın olaydan hemen sonra plastik doğrama atölyesinde çalışan K.D'nin sağlık ocağından çıkarken gördüğünü söylemesi üzerine, akşam saatlerinde şüpheliyi evinde gözaltına aldı. Şüphelinin ifadesinde tacizi kabul ettiği öğrenildi.

Önceki gün Kartal Adliyesi'ne sevk edilen taciz şüphelisi bir çocuk babası K.D, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İHA
Yayın Tarihi : 9 Aralık 2010 Perşembe 11:15:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?