2
Mayıs
2024
Perşembe
İSTANBUL

Sahte başkomiser gazetecilere saldırdı

Şişli'de daha önce albay üniformasıyla yakalanan dolandırıcı, bu kez sahte başkomiser üniformasıyla bardan çıkarken yakayı ele verdi. Gittiği yerlerde kendisini Şişli İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevli başkomiser olarak tanıtarak ücret ödemeyen şahıs gözaltına alındı.

Daha önce de bar çalışanları tarafından polise şikayet edilen başkomiser üniformalı S.S. isimli şahıs, son bar çıkışında yakayı ele verdi. Üzerinde başkomiser üniforması olan S.S., saat 05.00 sıralarında Cumhuriyet Caddesi üzerindeki Play Show isimli gece kulübünden çıktığı sırada devriye görevi yapan Şişli Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekipleri tarafından fark edildi.

Şahsın hareketlerinden şüphelenen polis ekipleri, sahte başkomiseri durdurarak kimliğini sordu. Kimlik sorgulaması yapan polisler, şahsın daha önce albay üniformasıyla yakalanıp hakkında işlem yapılan S.S. isimli dolandırıcı olduğu bilgisine ulaştı. Başkomiser üniformalı dolandırıcının sık sık bara geldiği ve ücret ödemediği belirlendi. Polis tarafından gözaltına alınan S.S.'nin üzerinden çıkan bir kurusıkı tabancaya el konuldu.

Polis otomobiline bindirilen sahte başkomiser, Şişli Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildi. S.S., sağlık kontrolünün ardından polis merkezine götürüldüğü sırada görüntü almaya çalışan basın mensuplarına tepki gösterdi. Kendisine yöneltilen sorulara sinirlenen zanlı, gazetecilere saldırarak yüzünü gizlemeye çalıştı.

iha
Yayın Tarihi : 25 Haziran 2007 Pazartesi 10:58:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?