4
Mayıs
2024
Cumartesi
İSTANBUL

Sahte polis eşini de öldürmüş

Avcılar’da bir müzikholü polis yelekleriyle basarak, konsomatris C.K.’nın kaçırılıp tecavüz edildiği olayın firari şüphelisi olarak aranan Cihangir N.’nin 7 ay önce de eşi Derya N.’yi öldürdüğü ortaya çıktı. 

İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri, 24 Ağustos 2008 tarihinde Avcılar’daki müzikli bir restoranda konsomatris olarak çalışan 25 yaşındaki C.K.’nın kaçırılarak tecavüze uğraması olayına ilişkin başlattığı soruşturmayı sürdürüyor. Güvenlik kamera görüntülerinin incelenmesi sonucu kimlikleri tespit edilen Cihangir N.’nin, şiddetli geçimsizlik yaşadığı eşi Derya N.’yi 28 Mayıs 2008 tarihinde öldürdüğü belirlendi. Cihangir N.’nin cinayeti intiharmış gibi göstermek için eşinin kafasına tek el ateş edip silahı yanına bıraktığı anlaşıldı. Ancak dedektifler Derya Nurçin’in elinde barut izi bulunmayınca cinayet dosyası açtı. Polis, Cihangir N.’nin kendisini terk eden eşinin peşinden İstanbul’a geldiğini ve 28 Mayıs günü konuşmak için çağırdığı Ümraniye’de öldürdüğünü belirledi.

Bakanlık’tan soruşturma

Müzikholü polis yelekleri ve şapkaları giyerek basıp, bir kadını saçlarından sürükleyerek kaçırma ve tecavüz olayıyla ilgili İçişleri Bakanlığı da soruşturma açtı.

Hürriyet
Yayın Tarihi : 4 Aralık 2008 Perşembe 09:15:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mehmet koç IP: 78.177.250.xxx Tarih : 4.12.2008 22:10:29

böyle kişlere en agır cezayı vermek gerekirki örnek olsun duyanlara ve teşfik edici deyil itici bi ceza verilmelidir cünkü tecavuz ve gaspcılar türemesin (olayın kökünden temizlemek gerek derim CİBANI BAŞTAN KESELİM) böyle kişiliksiz insanların sokakta gezmeleri bile hoş bi durum deyildir ilgili makamların gereyini yapması temenilerimle tşk