30
Nisan
2024
Salı
İSTANBUL

Sahte rakı kabusu geri döndü!

İstanbul'da 2 kişinin ölümünün ardından polis meyhanelere sahte rakı operasyonu düzenledi.

İstanbul, Gaziosmanpaşa üç gün önce sahte rakıdan öldüğü iddia edilen Bahri Bir ile Celalettin Yazkurt, memleketleri Giresun ve Zonguldak'ta toprağa verildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, Gaziosmanpaşa'da meyhanelere yönelik sahte rakı operasyonu düzenledi.
Yıldıztabya Mahallesi, İnkılap Caddesi Kaynar Sokak'ta karşılıklı binalarda oturan 61 yaşındaki Bahri Bir ile 57 yaşındaki Celalettin Yazkurt, 21 Haziran gecesi aldıkları alkolün ardından rahatsızlandı. Hastaneye kaldırılan Bir ile Yazkurt hayatını kaybetti. Bahri Bir'in çalıştığı birahanede, işçi emeklisi Celalettin Yazkurt'un ise evinde içtiği rakıdan sonra zehirlendiği ileri sürüldü.

Olayla ilgili soruşturma başlatan polis ekipleri, Bir ile Yazkurt'un ölümüne neden olan rakılardan numune alarak, incelenmek üzere laboratuvara gönderdi. Ölüme neden olan rakıların sahte olabileceği iddia edilirken, polis ekipleri de çevredeki meyhanelere yönelik sahte rakı operasyonları düzenledi.

Hayatını kaybeden Bahri Bir ile Celalettin Yazkurt'un cenazeleri dün memleketlerine götürüldü. Bahri Bir'in cenazesi memleketi Giresun'da, Celalettin Yazkurt'un cenazesi ise Zonguldak'ta toprağa verildi.

Habertürk
Yayın Tarihi : 24 Haziran 2009 Çarşamba 13:19:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?