4
Mayıs
2024
Cumartesi
İSTANBUL

Salıncağın ipi canına mal oldu

İSTANBUL Bayrampaşa'da 9 yaşındaki bir kız çocuğu sallandığı salıncağın ipi boynuna dolanınca hayatını kaybetti. 

Olay, dün saat 17.00 sıralarında Bayrampaşa, Kocatepe Mahallesi Kocatepe Caddesi 44'ncü Sokak'ta meydana geldi. Sokakta bulunan evlerin bahçesindeki incir ağacına ipten bir salıncak kuran 9 yaşındaki Hilal Sarımustafaoğlu ve arkadaşları, daha sonra salıncakta sallanmaya başladı.

Bir süre sonra sallanmaktan başı dönen küçük Hilal bir anda dengesini kaybetti. Düşmemek için bir süre çabalayan Hilal'in boynuna salıcığın ipi dolandı. Nefessiz kalan Hilal Sarımustafaoğlu, boynuna dolanan ipten kurtulmak isterken başını salıncağın altında bulunan beton bloğa çarptı. Arkadaşları hemen Hilal'in annesi Emine Sarımustafaoğlu'na haber verdi. Annenin ipten kurtardığı kız hemen Dr. Nadir Polikliniği'ne kaldırıldı. İlk müdahalesi için çaba sarfedilen küçük Hilal, kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.


Küçük Hilal'in cesedi Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı. Acı haber üzerine sinir krizleri geçiren baba Abdurrahman Sarımustafaoğlu ve 9 aylık hamile eşi Emine Sarımustafaoğlu, yakınları tarafından güçlükle sakinleştirildi.

Hürriyet
Yayın Tarihi : 27 Ağustos 2008 Çarşamba 10:05:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?