3
Mayıs
2024
Cuma
İSTANBUL

Samandıra'da film gibi soygun

Samandıra'da maskeli 4 kişi uzun namlulu silahlarla kola deposu soydu.

Pazarlama görevlisini silah zoruyla etkisiz hale getirerek aracını gasp eden zanlılar, veznedeki 100 bin YTL, 3 bin 500 Euro ve 2 bin 500 Doları alarak kayıplara karıştı.

Edinilen bilgiye göre olay dün akşam saat 21.00 sıralarında Coca Cola'nın Samandıra'da bulunan deposunda meydana geldi.

Pazarlama görevlisi Nihat İnce'nin kullandığı firmaya ait aracın yolu Ulubatlı Hasan Caddesi girişinde maskeli ve silahlı 4 kişi tarafından kesildi. İnce'yi etkisiz hale getirilerek aracın arka koltuğuna bağlayan şahıslar, araca binerek depoya geldi. Araç firmaya ait olduğu için güvenlik görevlisi şüphelenmeyince zanlılar rahat bir şekilde depoya girdi.

Maskeli şahıslar, uzun namlulu silahlarını çekerek depoda bulunan 1'i kadın 7 kişiyi yere yatırdı. 2 kişi silahlarıyla firma çalışanlarının başında beklerken, 2 kişi de vezneciye kasayı açtırdı. Kasada bulunan 100 bin YTL, 3 bin 500 Euro ve 2 bin 500 Doları alan soyguncular, depoya girdikleri araçla olay yerinden kaçtı.

10 dakika içinde gerçekleşen soygunun ardından görevliler jandarmayı arayarak ihbarda bulundu. Jandarma ekipleri bölgede alınan eşkaller doğrultusunda çalışmaya başladı. Depoda geniş çaplı incelemelerde bulunarak faillere ait ipuçları arayan Jandarma, soyguncuların etkisiz hale getirdiği firma çalışanlarını da sorguya aldı. Soygun sırasında depoda elektriklerin de olmaması güvenlik kameralarının çalışmaması dikkat çekti.

Olayı anlatan firma yetkilisi, "Arkadaşımıza ait aracı silah zoruyla gasp eden maskeli ve silahlı 4 kişi depoya girerek, silah zoruyla çalışanları etkisiz hale getirmiş. Vezneciye kasayı açtıran şahıslar 100 bin YTL, 3 bin 500 Euro ve 2 bin 500 Doları alıp kaçmış" dedi.

Soygun gerçekleştiği saatte elektriklerin kesik olduğunu söyleyen firma çalışanı, "Her şey 10 dakika içinde olupbitti. Güvenlik kameraları da elektrik olmadığı için görüntü almamış. Arkadaşlarımızda herhangi bir yaralanma yok. Jandarma olayı araştırıyor" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 21 Aralık 2008 Pazar 09:59:26
Güncelleme :22 Aralık 2008 Pazartesi 00:08:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?