30
Nisan
2024
Salı
İSTANBUL

Şampiyonluk coşkusu

Turkcell Süper Ligi'nin son haftasında deplasmanda Denizlispor'u 2-1 yenerek 2008-2009 sezonunu şampiyon olarak tamamlayan Beşiktaş, İstanbul'da büyük bir coşkuyla karşılandı.

THY'ye ait özel bir uçakla Atatürk Havalimanı'na inen Beşiktaş kafilesini, çok sayıda Siyah-beyazlı taraftar ellerinde bayraklarla, meşaleler yakarak karşıladı. Taraftarlar, Kulüp Başkanı Yıldırım Demirören, Teknik Direktör Mustafa Denizli ve futbolculara yoğun sevgi gösterilerinde bulundu. Polis, havalimanında yoğun güvenlik önlemleri alırken, taraftarların yoğun ilgisi nedeniyle futbolcular otobüse binmekte zorlandı.

Beşiktaş kafilesini taşıyan otobüs, taraftarların sevgi gösterileri eşliğinde
havalimanından BJK Nevzat Demir Tesisleri'ne doğru yola çıktı. Turkcell Süper Ligi'nin son haftasında deplasmanda Denizlispor'u 2-1 yenerek 2008-2009 sezonunu şampiyon olarak tamamlayan Beşiktaş, İstanbul'da büyük bir coşkuyla karşılandı. Beşiktaşlı futbolcuları havalimanı çıkışından tesislere kadar yalnız bırakmayan taraftarlar, galibiyeti doyasıya kutladı.

THY'ye ait özel bir uçakla Atatürk Havalimanı'na inen Beşiktaş kafilesini, havalimanında çok sayıda Siyah-beyazlı taraftar ellerinde bayraklarla, meşaleler yakarak karşıladı. Taraftarlar, Kulüp Başkanı Yıldırım Demirören, Teknik Direktör Mustafa Denizli ve futbolculara yoğun sevgi gösterilerinde bulundu. Polis, havalimanında yoğun güvenlik önlemleri alırken, taraftarların yoğun ilgisi nedeniyle futbolcular otobüse binmekte zorlandı.

Beşiktaş kafilesini taşıyan otobüs, taraftarların sevgi gösterileri eşliğinde havalimanından BJK Nevzat Demir Tesisleri'ne doğru yola çıktı. Yüzlerce araçtan oluşan konvoy eşliğinde tesislere ancak 2 saat 25 dakikada ulaşabilen Beşiktaşlı futbolcular, şampiyonluğun tadını çıkardı. Beşiktaşlı futbolcuları havalimanı çıkışından tesislere kadar yalnız bırakmayan taraftarlar, tesislerin girişine kadar tezahüratlarını sürdürdü. Maçın bitiş düdüğünün ardından büyük bir coşku ile yaklaşık 5 saat boyunca takımlarının dönüşünü bekleyen taraftarlar, sabahın ilk ışıklarına kadar süren galibiyet sevincini futbolcuların tesise girişi ile noktaladı.
 

iha
Yayın Tarihi : 31 Mayıs 2009 Pazar 14:13:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?