7
Mayıs
2024
Salı
İSTANBUL

Samuray kılıcıyla maça geldiler

Galatasaray ve Bursaspor arasında oynanacak maç öncesi İstanbul'a gelen yeşil beyazlı takımın taraftarları olay çıkardı. Stat girişinde polisle tartışan taraftarların geldikleri otobüslerde samuray kılıcı, döner bıçağı ve benzeri kesici aletler bulundu.

Ali Sami Yen Stadı'nda oynanacak karşılaşma öncesi Bursaspor taraftarları 9 otobüsle İstanbul'a geldi. Taraftarlar, polis eşliğinde Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nden geçerek stada gelmeye çalışırken, bir grup Galatasaray taraftarı köprü çıkışında otobüsü taşladı. 2 otobüsün camları kırılırken, taraftarlar polis eşliğinde stada alındı. Stada girişlerde polis, taraftarların üstlerini aramak istedi. Bu sırada polis ve taraftarlar arasında arbede yaşandı. Taraftarlardan bazıları polis ekiplerine küfürler yağdırırken, yaşanan arbede sırasında taraftarlardan biri baygınlık geçirerek yere yığıldı. Taraftarları sakinleştiren polis, teker teker stada aldı.

Bursaspor taraftarlarının taşındığı otobüslerde de arama yapıldı. Çevik kuvvet ekipleri yaptıkları aramalarda koltuk aralarına gizlenmiş samuray kılıcı, satır, döner bıçağı ve çok sayıda kesici alet ile taş buldu. Polis, kesici aletlere el koydu.

İHA
Yayın Tarihi : 25 Nisan 2010 Pazar 18:41:03
Güncelleme :25 Nisan 2010 Pazar 23:59:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?