4
Mayıs
2024
Cumartesi
İSTANBUL

Sanatçılardan organ bağışına çağrı

Ünlü sanatçı Hakan Altun ve manken İpek Tanrıyar, Türk Böbrek Vakfı'nın düzenlediği etkinlikte organ bağışının önemine dikkat çekerek, vatandaşlara organ bağışı konusunda çağrıda bulundu. 

Olivium Center'de gerçekleştirilen etkinlikte söz alan Vakıf Başkanı Timur Erk, sanatçılara katkılarından dolayı teşekkür eterek, "Bağışlanan her organ, kurtarılan bir hayat" sloganı ile organ bağışını temsil eden kırmızı bilekliği Hakan Altun'a verdi. Kendisine bir de plaket takdim edilen Hakan Altun, etkinlik kapsamında sahne aldı. Söylediği şarkılarla büyük beğeni toplayan sanatçı, "Tüm sanatçılarımızı organ bağışına davet ediyorum. Önemli olan insanlarımızı organ bağışı konusunda bilinçli hale getirmek. Bana ne zaman ihtiyaç olursa o zaman yanınızdayım" dedi. 

Manken ve oyuncu İpek Tanrıyar ise etkinlikte okuduğu şiirle büyük beğeni topladı. Hasta çocuklarla yakından ilgilenen Tanrıyar, "Organ bağışıyla bir çok kişinin hayatını kurtarabilirz. Ben de organlarımı bağışladım ve herkesin bu konuda duyarlı davranmasını bekliyoruz" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 13 Ekim 2008 Pazartesi 22:17:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?