30
Nisan
2024
Salı
İSTANBUL

Sanatçılardan Zere'ye ziyaret

Çapa Tıp Fakültesi Hastanesi'ne gelen bir grup sanatçı, tedavisi süren kanser hastası Güler Zere'yi ziyaret etti. Zere'nin hastaneden aldığı izinle hafta sonunu evinde geçireceği öğrenildi.

Kendilerine "Barış İçin Sanat Girişimi" adını veren ve aralarında İlyas Salman, Sırrı Süreyya Önder ve Yasemin Göksu'nun da bulunduğu bir grup sanatçı Çapa Tıp Fakültesi Hastanesi'ndeki Zere'yi ziyaret etti. İlyas Salman ve Yasemin Göksu, Zere'nin odasına giderek bir süre görüştü. Ziyaret sırasında sevenlerinin düşüncelerini yazdığı hatıra defterinin Zere'ye gösterildiği bildirildi. Ziyaret sonrası hastaneden ayrılan sanatçılar, Zere'nin sağlık durumunun iyi olduğunu, ziyaretle birlikte moralinin düzeldiğini söyledi.

Öte yandan Çapa Tıp Fakültesi Hastanesi Onkoloji Servisi'nde tedavi gören Güler Zere'nin kemoterapiye girmeden önce hastane yetkililerinden izin istediği öğrenildi. İzin talebini değerlendiren İstanbul Üniversitesi Onkoloji Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Erkan Topuz'un, Zere'ye 2 günlüğüne izin verdiği belirtildi. Hafta sonunu evinde geçirecek olan Zere'ye, döndükten sonra kemoterapi uygulanacağı ifade edildi.

İHA
Yayın Tarihi : 13 Kasım 2009 Cuma 16:07:03
Güncelleme :13 Kasım 2009 Cuma 17:51:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?