7
Mayıs
2024
Salı
İSTANBUL

Sancaktepe'de dehşet!

İstanbul'da Sancaktepe'de 1 kadın bomba patlaması sonucu öldü. Polis olay yerinden kaçan bir kişiyi arıyor.Sancaktepe Akpınar Mahallesi'nde dün gece saat 23.30 sularında meydana gelen patlamada olay yerinde bir kadına ait olduğu belirtilen ceset bulundu. Görgü tanıkları patlamadan sonra bir kişinin olay yerinden koşarak uzaklaştığını belirtti. Polis, kaçan kişinin yaralı olma ihtimali üzerinde tüm çevredeki hastaneleri bilgilendirdi.

Bombanın patlaması sonucu ölen 20-25 yaşlarındaki kadın cesedi yapılan incelemenin ardından Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı.

Patlama sonrası olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edilerek bölge güvenlik çemberine alındı. İkinci bir patlama ihtimaline karşı bomba imha ekipleri olay yerinde inceleme yaptı. Bölgede sinyal kesici jammerlarla önlem alındı.

Görgü tanıklarının ifadesi üzerine olay yerinden kaçtığı belirtilen bir kişiyi yakalamak için çalışma başlatan polis, bombanın kendiliğinden mi patladığı yoksa patlatıldığını mı belirlemek için çalışma başlattı.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.


 

...
Yayın Tarihi : 10 Şubat 2012 Cuma 11:01:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?