8
Mayıs
2024
Çarşamba
İSTANBUL

Sarıgül yuvasına döndü

CHP Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin ve İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı, Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül'ü makamında ziyaret etti.

Keskin ve Salıcı, belediye girişinde Mustafa Sarıgül ve kalabalık bir grup tarafından karşılandı. Burada Sarıgül ve Keskin bir süre sohbet etti.

Ardından heyet, Sarıgül'ün makamına geçti. Görüntü ve fotoğraf alınmasının ardından başlayan görüşme, basına kapalı gerçekleşti

Görüşmenin ardından CHP Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin, "Siyasetin ufkunda siyaset gibi parlayan Mustafa Sarıgül'ün yuvasına, CHP'ye dönme kararını kutluyoruz" dedi.

Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül ise, "Rabbim, izin verirse, Adnan Keskin başkanımızla birlikte, Kemal Kılıçdaroğlu genel başkanımızla birlikte yurttaşlarımızın yüzde yüzünü kucaklayacağız" diye konuştu. 

"HOŞGELDİN MUSTAFA SARIGÜL"

CHP Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin görüşme sonrası açıklamalarda bulundu.

Keskin, "Oyunu bozma zamanı gelmiştir. Kimsenin bir diğerine dudak bükerek bakma hakkına sahip değiliz. Bu zorba iktidardan kurtulmak için birbirimizi sevmeye mecburuz.

Bir yıldız gibi parlayan Mustafa Sarıgül’ün yuvasına dönme kararını kutlamaya geldim. CHP ile ilişkisi bir kuru dilekle düzeyine indirelemeyecek kadar anlamlıdır. Şimdi hep bir ağızdan sesleniyorum:

Aydınlık Türkiye geleceği için sarılın ellerini uzatın. Yaşasın Cumhuriyet! Hoşgeldin Sarıgül. Yolun açık olsun." dedi.

"İSTANBUL'DA KİN, NEFRET DÖNEMİ BİTECEK"

CHP Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin'den sonra söz alan Mustafa Sarıgül, "CHP'nin temel direği olan Adnan Keskin başkanımızı saygıyla selamlıyoruz. Oğuz Salıcı başkanımıza teşekkür ediyoruz. Hiçbir siyasi parti farkı gözetmeden yurttaşlarımızı Adnan Keskin'le birlikte genel başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu ile kucaklayacağız. Rabbim izin verirse mübarek Cuma öncesi hayırlı bir gündeyiz. Hayırlı haberleri demokrasi diyen, öteki yok diyen bir anlayış diyen, muharrem de ramazan da bizim diye bütün yurttaşlarıma söylüyorum ki… İstanbul’da kin, nefret dönemi bitecek barış demokrasi dönemi başlayacak.

Bu duygularla bir kez daha 1974 yılında CHP gençlik kollarından bugüne kadar tanıdığım CHP’nin temel direği Adnan Keskin’e binlerce yurttaşım adına teşekkür ediyorum.Işığımız bol olsun. Allah’ım hepimizi korusun. Yolumuz açık olsun" dedi.

AA/Ajanslar
Yayın Tarihi : 31 Ekim 2013 Perşembe 13:46:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?