4
Mayıs
2024
Cumartesi
İSTANBUL

'Sarıklı tikiler' sahil yolunda 200 bastı

İstanbul trafiğinde dün objektiflere ilginç bir kare takıldı. Genellikle hız tutkunu gençlerin kullandığı üstü açık spor otomobilde sarıklı cüppeli üç kişiyi görenler büyük şaşkınlık yaşadı. İlginç görüntüyle karşılaşanlar, “Hacı bir tur versene” diyerek araçtakilerle şakalaştı.

Bağdat Caddesi’nde hız denemesi yapan gençlere nazire edercesine cabrio tarzı otomobille İstanbul turuna çıkan sarıklı, cüppeli üç kişi, görenlerin ilgi odağı oldu. Üç arkadaş Bakırköy Sahil Kennedy Caddesi’nde tur atarken görenleri hem şaşırttı hem de gülümsemelere neden oldu. Görüntü karşısında acaba kamera şakası mı diye şüpheye düşenler olurken, kırmızı ışıkta cüppeli üç arkadaşın yanına yaklaşıp “Hacı bir tur versene” diye takılanlar da oldu.

AKLA CÜPPELİ HOCA GELDİ

Spor araba düşkünü üç kafadarın trafikteki görüntüleri “Cüppeli Ahmet Hoca” adıyla tanınan Ahmet Ünlü’yü akıllara getirdi. İsmail Ağa Cemaati’nin önde gelen isimlerinden Ahmet Ünlü’nün de bir yurtdışı tatilinde kara çarşaf giyinen eşiyle birlikte jet-ski’ye binerken görüntüleri basına yansımıştı.

Akşam
Yayın Tarihi : 12 Haziran 2008 Perşembe 05:11:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?