3
Mayıs
2024
Cuma
İSTANBUL

Sarıyer Park için krize özel fırsat

Manzarası, merkezi konumu, ücretsiz iç mimar ve dekoratör desteği gibi özellikleriyle dikkat çeken Sarıyer Park, mevcut global krize özel yeni bir fırsat sunuyor. 

Verilen bilgiye göre dört ay önce temelleri atılan projede, tüm blokların kaba inşaatları tamamlandı. Ekim 2009'da teslim edilecek projede, henüz satışı tamamlanmayan son 7 konut için dolar kuru 1,250 YTL'ye sabitlendi ve fiyat artışı yapılmadı. Sarıyer'in Boğaz ve orman manzaralı butik projesindeki bu son 7 konut için sunulan fırsat Ekim ayı sonuna kadar geçerli olacak. 

Global krizden etkilenen ülke ekonomisi ve sektöre yansımaları göz önüne alındığında, rakiplerine ve sektördeki maliyet artışlarına kıyasla çok uygun fiyatlarla satışa çıktıklarını vurgulayan Propa İnşaat İcra Kurulu Üyesi Can Reşit Özçiçek, Ekim ayı sonuna kadar çok özel fırsatlarla satış yapılacağını açıkladı. Özçiçek; sadece yüzde 40 peşinat, uzun ve esnek ödeme vadesi ve projeye özel konut kredisi seçenekleri ile kişiye özel ödeme planı uygulanan Sarıyer Park'ta, fiyatların 708 bin dolar ila 886 bin dolar arasında olduğunu belirtti. Alıcıların krizden etkilenmemesi için dolar kurunu 1,250'ye sabitlediklerini vurgulayan Özçiçek, öz kaynaklarıyla devam ettirdikleri projede Ekim sonunda bu özel kampanyanın biteceğini ve Kasım başından itibaren fiyatların yeni döviz kurları ve yeni fiyatlarla yaklaşık yüzde 15 artmasını planladıklarını söyledi. Özçiçek, bu geçiş döneminde sundukları kısa süreli fırsattan yararlanmak için acele edilmesi gerektiğini hatırlattı.

İHA
Yayın Tarihi : 13 Ekim 2008 Pazartesi 22:14:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?