2
Mayıs
2024
Perşembe
İSTANBUL

Sarıyer'de kaza: 1 yaralı

Sarıyer'de ters yönden kavşağa giren taksiye çarpmamak için hızını artıran lüks cip, bir kuryenin kullandığı motosiklete hızla çarptı.

MOBESE kameralarının saniye saniye kaydettiği kazada kurye ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Ters yönden gelen taksinin sürücüsünün yakalamak için soruşturma başlatıldı.

Edinilen bilgiye göre, kaza, 29 Haziran 2007 tarihi akşam 20.00 sıralarında, İstinye'de bir alışveriş merkezinin yer aldığı kavşakta meydana geldi. Halil Bacık yönetimindeki 34 ZD 3133 plakalı Grand Cherokee marka lüks cip, kavşaktan geçerken ters yönden gelen bir taksiye çarpmamak için hızını artırdı. Bacık, taksiye çarpmamak isterken, cipiyle kebapçı kuryesi Ç.M.Ö'nün kullandığı motosikleti fark edemeyerek çarptı. Kazada motosiklet parçalanırken, yola savrulan kurye de ağır yaralandı. Kazayı gören taksi sürücüsü motosikletle cipin yanına kadar gelerek kapanan yoldan geçemeyince geri geri çıkarak kaçtı. Olayın ardından yaralı Ç.M.Ö., Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılırken, taksi sürücüsünün yakalanması için soruşturma başlatıldığı bildirildi.
iha
Yayın Tarihi : 2 Ağustos 2007 Perşembe 18:28:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
burak IP: 85.103.253.xxx Tarih : 2.08.2007 20:16:12
jip nebicim kullanıyo arabayı ya sağa sola bakmıyomu motorda hemen ordan cıkmış öyle böyle insanlara ehliyet veriyolar olmaski ama ya halla kafam attı valla