3
Mayıs
2024
Cuma
İSTANBUL

Sarıyer'de silahlı kavga

İstanbul'un Sarıyer İlçesi'nde, uyuşturucu satıcılığı yaptıkları iddia edilen iki grup arasında çıkan kavgada 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi de hafif yaralandı. 

Edinilen bilgiye göre olay, saat 18.30 sıralarında, Kireçburnu Tarabya Caddesi üzerinde meydana geldi. Cadde üzerindeki yeşil alanda piknik yapan iki grup arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma çıktı. Daha önce de uyuşturucu satışı yüzünden aralarında husumet bulunduğu iddia edilen gruptan yaklaşık 30 kişi, diğer gruptakileri satır ve silahlarla kovalamaya başladı. Kaçan gruptan 1 kişi, yakınlarda bulunan Bizim Restaurant'ın ikinci katına kaçtı. Kovaladıkları kişinin peşinden restauranta giren gruptan 1 kişinin açtığı ateş sonucu kalbinden vurulan şahıs, olay yerinde hayatını kaybetti. Olayda Özcan Demir adlı 1 kişi de kolundan hafif şekilde yaralandı. Hayatını kaybeden şahsın üzerinden kimliğini belirten herhangi bir belge çıkmadı. 

Bu arada, saldırgan gruptan bazıları, ölen kişiyle birlikte mangal yapmaya geldiği iddia edilen ve kimliği henüz belirlenemeyen 1 kişinin kullandığı 34 KRK 90 plakalı otomobile de kaldırım taşlarıyla saldırdı. Saldırganlar olay yerinden kaçarken yaralı Demir, kaldırıldığı Özel Levent Hastanesi'nde ayakta yapılan tedavisinin ardından ifadesi alınmak üzere Sarıyer Polis Merkezi'ne götürüldü. Olay yerinde hayatını kaybeden kimliği henüz belirlenemeyen kişinin cesedi ise, yapılan incelemenin ardından adli tıp morguna kaldırıldı. 

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
İHA
Yayın Tarihi : 31 Temmuz 2006 Pazartesi 02:59:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?