30
Nisan
2024
Salı
İSTANBUL

SASİAD yeni başkanını seçti

Anadolu Yakası Sanayici İşadamları Derneğinin (SASİAD) Olağan Genel Kurulu Derneğin Sancaktepe Merkezi’nde yapıldı. Bir dakikalık saygı duruşu yapıldıktan sonra İstiklal marşımız okundu.

Divan Başkanlığı oluşturulduktan sonra gündemin birinci maddesine göre faaliyet raporu, Denetleme Raporu,Mali Rapor okunduktan sonra yönetim Raporu okunarak üyelerin onayına sunuldu.Oy birliği ile kabul edilen gündem maddelerinden sonra gerçekleştirilen yeni yönetim kurulu seçiminde tek liste çıkarıldı.,Açık oylama ve açık tasnif şeklinde gerçekleştirilen yönetim kurulu seçiminde,Samandıra eski Belediye Başkanı Abdullah Bayram, Anadolu Yakası İşadamları Derneği(SASİAD) Yönetim Kurulu Başkanı seçilirken yönetim kurulu şu isimlerden oluştu.
Başkan Abdullah Bayram,Yönetim Kurulu üyeleri Gülay Sekli,İsmail Öncel,A.Hamit Kanmaz,Rıfkı Bektaş,Cemalettin Danış,Çapan Et.

TEŞEKKÜR ETTİ

Anadolu Yakası Sanayici İşadamları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Bayram, burada yapmış olduğu teşekkür konuşmasında şunları söyledi: “ Emeği geçen eski başkanımız Sayın Fuat Fettahoğlu’na ve önceki yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum. Sanayici İşadamı demek, ülkenin bel kemiği demek. İnsanın cebi dolu olmassa, veya cüzdanı boş olursa kafasıda dolu olmuyor. Çünkü cebi dolu olmayan insanın düşünme yeteneğide ortadan kayboluyor. İşadamları çok çalışacak, adam çalıştıracak ki, ülkede kazansın” dedi.

Bayram, “ Biz önce kendi aramızda kaynaşmayı sağlayalım ve bölgemizde örnek bir kuruluş olalım.Ben inanıyorum ki kısa zamanda Dernek olarak dahada genişleyeceğiz ve büyüyeceğiz ve İstanbul’da adından sık söz ettiren,sözünü yerine getiren bir kurum haline gelmeyi hedefledik.Ufkun geniş olması önemlidir.Ben tekrar hem sizlere hem şimdiye kadar görev yapmış arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.hayırlı ve uğurlu olsun”diye konuştu.

Dilek ve Temenniler kısmında kısa bir konuşma yapan Sancaktepe’li İşadamı Ali Sicim, üye sayısının arttırılması konusunda çaba sarf edilmesi gerektiğini vurguladı.
 

FETHİ SATICI-kenthaber
Yayın Tarihi : 4 Mayıs 2009 Pazartesi 12:40:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?