4
Mayıs
2024
Cumartesi
İSTANBUL

Satranç ustaları finalde buluştu

2006 yılından beri Türkiye Satranç Federasyonu ile satranç sporunun yaygınlaşmasına destek veren OYAK Grubu, bu yıl üçüncüsünü düzenlendiği şirketler arası bireysel satranç turnuvası finalini Ankara'da düzenledi.

OYAK Grubu'ndan 11 şirketin çalışanlarının katıldığı turnuvaya bu sene OYAK Genel Müdürlüğü, Adana Çimento, Bolu Çimento, Ünye Çimento, Mardin Çimento, OYAK Beton, OYAK Kağıt Ambalaj, OYAK İnşaat, OYTAŞ, Erenco ve MAIS şirketlerinden finale 33 sporcu katıldı. Turnuvanın şampiyonu OYAK İnşaat'tan Önder Önel oldu.

İkinciliği MAIS'den Ali Hamdi Uzal, üçüncülüğü ise Ünye Çimento'dan Oktay Yeter, Bolu Çimento'dan Hüseyin Ertan ve OYKA Kağıt Ambalaj'dan Ulvi Beytekin paylaştı.
OYAK Otomotiv ve Çimento Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Celal Çağlar, 2001 yılından beri büyük başarılara imza atan OYAK Grubu yöneticilerinin Türkiye'nin en iyi matematik ve satranç ustaları olduğunu vurguladı.

Teşekkür plaketini almak üzere sahneye çıkan Türkiye Satranç Federasyonu Başkanı Ali Nihat Yazıcı, "Satrancın büyük ustası Kasparov ise ticaretin ve yöneticiliğin Kasparov'u da OYAK Yönetimi ve OYAK Genel Müdürü Sayın Coşkun Ulusoy'dur" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 20 Aralık 2008 Cumartesi 15:57:20
Güncelleme :20 Aralık 2008 Cumartesi 16:02:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?