4
Mayıs
2024
Cumartesi
İSTANBUL

Saunaya fuhuş operasyonu

İstanbul Maltepe'de emniyet müdürlüğünün yakınında bulunan masaj salonuna fuhuş yapıldığı iddiasıyla düzenlen şok baskında 8 kadın gözaltına alındı.

Baskın sırasında kadınlar yüzlerini saklarken, bir kadın da masanın altına saklanarak uzun süre çıkmadı.


Maltepe Asayiş Büro Amirliğine bağlı ekipler, bir masaj salonunda fuhuş yapıldığı ihbarı üzerine harekete geçti. Emniyet müdürlüğü binasına yaklaşık 500 metre mesafede bulunan Dörtyol Sokak'taki Miss Sauna'ya müşteri kılığında giren polisler, içeride fuhuş yapıldığını tespit etti. Dışarıda bekleyen ekipler ise, haber gelmesi üzerine koşarak masaj salonuna girdi. Karşılarında polisi gören kadınlar, yüzlerini gizleyerek kameralara tepki gösterirken, bir kadın da masanın altına girerek saklanmaya çalıştı.


Saunada sekreter olarak çalıştığını söyleyen bir bayan, "burada fuhuş yapılıyor mu?" şeklindeki soruya, "Ben sekreterim. İşe başlayalı 4 gün oldu. Bu konuyla bir alakam yok, telefon eden müşterilerden talep geliyor ama benim bu konuyla alakam yok" diye cevap verdi. Polisin yaptığı baskında 8 kadın gözaltına alınırken, ekip otosuna bindirilen kadınlar sorulara "Burada ne yapıldığını bilmiyoruz" diyerek cevap verdi.
Gözaltına alınan zanlılar, Maltepe Asayiş Büro Amirliği'ne götürüldü.

İHA
Yayın Tarihi : 23 Nisan 2008 Çarşamba 02:03:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?