30
Nisan
2024
Salı
İSTANBUL

Seçmene ’444 0 MHP’

MHP İstanbul İl Başkanlığı, seçmenlere yönelik ’444 0 MHP (647)’ numaralı sesli yanıt sistemini tanıttı.

Partinin Levent’teki il başkanlığında düzenlenen toplantıda konuşan İl Başkanı İhsan Barutçu, İstanbul’da seçmenlere yönelik, şikáyet ve önerilerin dinleneceği, adaylarla seçmeni buluşturmayı amaçlayan sistemi bizzat denedi.

Barutçu, İstanbul adaylığı için pek çok ismin gündemde olduğunu, tercih zorluğu yaşandığını belirterek, "İstanbul Büyükşehir Belediye başkan adayımızı 9 Şubat’tan sonra açıklayacağız" dedi.

Barutçu, AKP’nin Bakırköy’den Belediye Başkan adayı gösterdiği, Türkiye İhracatçılar Meclisi eski Başkanı Oğuz Satıcı’nın, MHP’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı olacağı noktada, "Siyaset yapmayacağını" gerekçe göstererek, tekliflerini kabul etmediğini, ancak daha sonra AKP’ye gittiğini söyledi. Bunu siyasette bir kirlilik olarak niteleyen Barutçu, şunları söyledi: "İstanbul’u önemseyen, aralarında Haluk Ulusoy, Alinur Velidedeoğlu’nun da bulunduğu birçok isimle temas kurduk. Tabii o isimlerin kendilerine göre haklı gerekçeleri var. Bazılarının da maalesef iktidar şantajına maruz kaldıklarını düşünüyorum."

Kadın adayları tanıttı

İSTANBUL İl Başkanı İhsan Barutçu, MHP’nin Kadıköy adayı Nilgün Nurseli Aparı, Bakırköy adayı Esra Bicik ve Beşiktaş adayı Cennet Süzer Teker ile basına el ele poz verdi.

hürriyet
Yayın Tarihi : 30 Ocak 2009 Cuma 10:03:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?