2
Mayıs
2024
Perşembe
İSTANBUL

Seda Sayan annesini ziyaret etti

Ünlü Sanatçı Seda Sayan Memorial Hastanesi'nde kalp ameliyatı olan annesi Ayşe Gürsaçar'ı ziyaret etti. Hastane girişinde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Seda Sayan, patronundan işkence gören Meryem S.'ye sahip çıkacağını belirterek, "Himayeme almak için elimden geleni yapacağım" dedi. 

Sayan, annesi Ayşe Gürsaçar'ı tedavi gördüğü Memorial Hastanesi'nde ziyaret etti. Ziyaret öncesinde basın mensuplarına bir açıklama yapan Ünlü Sanatçı, ziyaretin yanı sıra doktorlardan annesinin sağlık durumu hakkında bilgi alacağını söyledi. Bugün Antalya Devlet Hastanesi'ne giderek, patronundan gördüğü işkence yüzünden hastanede tedavi gören Meryem S.'yi ziyaret eden Sayan, "Meryem'e sahip çıkacağım. Himayeme almak için elimden geleni yapacağım" dedi. 

Daha sonra hastanenin yoğun bakım ünitesine geçen Sayan, yoğun bakımda tedavi gören annesini ziyaret etti. Ziyaret boyunca annesinin elini bırakmayan ve okşayan Sayan, Ayşe Gürsaçar'a destek olmaya çalıştı.

iha
Yayın Tarihi : 27 Ağustos 2006 Pazar 16:56:28
Güncelleme :27 Ağustos 2006 Pazar 16:59:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
erdal geyikçi-köçek IP: 85.98.45.xxx Tarih : 30.08.2006 17:03:30
Geçmiş olsun seda hanım. annenize açil şifalar dilerim. beni tanımıyonuz ama ben de köçek olarak sanatcı sayılırım. sanatcıların her konuda iyi ve kötü gündede yanında olması gerektiğini düşünüyorum. saygılarımla. erdal geyikçi-köçek......!