2
Mayıs
2024
Perşembe
İSTANBUL

Şehide son görev

Şırnak'ta, teröristlerin yola döşediği mayını askeri aracın geçişi sırasında uzaktan kumandayla patlatması sonucu şehit olan Ulaştırma Er Cihan Namlı, gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.

Şehit Er Cihan Namlı (20) için Levent Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Törene babası Rıza Namlı, annesi Nedime Namlı, ağabeyini kaybetmenin acısını yaşayan Efe, yakınları, arkadaşları, İstanbul Valisi Muammer Güler, 3. Kolordu Komutanı Korgeneral Ethem Erdağı ve Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül de katıldı. Fenalık geçiren anne ve babası tören boyunca bir sandalyede oturdu. Taziyeleri kabul eden acılı aile, uzun süre gözyaşı döktü. Mayıs ayında askere gitmeye hazırlanan Efe ise şehit ağabeyinin fotoğrafını uzun süre elinden bırakmadı.

Vali Güler ve Korgeneral Ethem Erdağı, aileye baş sağlığı dilerken, acılı anneyi teselli etmek askerlere düştü. Kılınan cenaze namazının ardından Er Cihan Namlı'nın cenazesi bir süre top arabasında taşındı. Bu sırada bir gurup, "Birimiz gitti, binimiz buradayız Cihan'ın kanı vatanımıza feda olsun" yazılı pankart taşıdı. Pankartın, "Şehitler ölmez, vatan bölünmez" sloganı eşliğinde taşınması, Vali Güler'i duygulandırdı. İstanbul Valisi Muammer Güler'in gözlerinin dolduğu gözlendi. Cihan Namlı, Edirnekapı Şehitliği'nde toprağa verildi.



iha
Yayın Tarihi : 7 Aralık 2006 Perşembe 16:35:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mehmet demez IP: 85.107.126.xxx Tarih : 7.12.2006 21:12:19
çok sev diğim bir abimiz nur içinde yatsın allah sabır ve innanç versin